Energetische huisreiniging

Energetische huisreinigingIn de oudheid werd wierook gebruikt als offer voor de Goden. Op deze manier trok men hun aandacht voor gebeden en vroeg men om hulp of bescherming.

Waarom energetisch reinigen?
Alles is energie, overal zit energie, en energie kan blijven hangen in ruimtes door 1001 redenen. Als het om positieve energie gaat is er natuurlijk niks aan de hand en zal u zich alleen maar goed voelen. Hetzelfde geldt voor uw huis, ruimtes en kamers. Het wordt echter een ander verhaal als het om negatieve energie gaat die blijft hangen. Het is daarom belangrijk om nare energieën en eventuele entiteiten uit uw huis te verwijderen, deze kunnen namelijk vele (lichamelijke) klachten veroorzaken. Denk aan vermoeidheid, een gespannen gevoel, een sterk gevoel dat er iets niet klopt in huis, veel nare dromen, rillingen of het constant koud hebben (misschien specifiek in bepaalde ruimtes) en zelfs audioapparaten en lampen die spontaan aan en uit gaan. Als u uw huis reinigt zorgt u ervoor dat de energie in uw huis weer in balans komt en dat de energie positief voor u kan werken.

Herkent u het volgende?
– U hebt soms het gevoel alsof u bekeken wordt, niet alleen bent, als u thuis bent.
– Wat u ook doet, de sfeer in uw huis blijft wat aan de negatieve / onrustige kant.
– U woont in een heel oud huis en u heeft nog niet het gevoel van thuiskomen en veilig zijn kunnen bereiken.
– Er zijn momenten dat u zich werkelijk uitgeput voelt.
– U heeft geen vitaliteit en creativiteit, uw werklust is beneden peil.

Ik kan uw huis, aura en/of bedrijf in dit geval energetisch reinigen en er voor zorgen dat de rust en goede energie terugkeert. Wel wil ik aangeven dat ik graag blanco werk. Dat wil zeggen dat ik van te voren niets wil weten wat invloed zou kunnen hebben op mijn werk. Wanneer ik voorkennis zou hebben, is wat mij betreft mijn werk niet zuiver meer.
Een verslag van de energetische huisreiniging zit niet standaard bij de prijs in; via de webshop kunt u aangeven of u een uitgebreid verslag wilt ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 17,50

Interesse? U kunt de dienst bestellen  via de webshop

Prijs energetisch huisreiniging € 80,35
Incl. energetische reiniging en materialen en excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten.
Excl. uitgebreid verslag; deze kost € 17,50,=

Zodra de betaling via de webshop iDeal is ontvangen, is de boeking definitief en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Na betaling wordt contact met u opgenomen zodat we een datum kunnen prikken en krijgt u de definitieve factuur incl. de reiskosten. De reiskosten kunt u contant afrekenen.

Eerst willen lezen wat het energetisch reinigen van een woning nu precies inhoudt? Lees dan DEZE pagina eens.