Persoonlijke Spirit Art

Bent u nieuwsgierig wat uw lievelingskleuren u te vertellen hebben? Bent u nieuwsgierig naar uw aura kleuren die ik kan waarnemen? Of bent u benieuwd naar uw innerlijke, uw gevoelens die omgezet kunnen worden naar kleur?

Mijn werkwijze:
Ik maak geheel op eigen wijze Spirit Art van uw eigen innerlijke. Wat gaat er op dat moment in u om, waar liggen de knelpunten, wat is uw emotie op het moment van schilderen? Ik stem mij geheel af op uw foto na meditatie. Daarna pak ik geheel intuïtief de kleuren die ik wil gebruiken voor uw persoonlijke Spirit Art. Het kleurgebruik welke ik toepas in een schilderij heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. De schilderijen kunnen soms wat eenvoudig of amateuristisch overkomen, maar hebben iets aparts dat u direct kunt herkennen. Zeker als het uw eigen innerlijke betreft.

U heeft keuze uit 4 verschillende opties:
1. Laat uw gevoel schilderen met uw lievelingskleuren (keuze uit 20×30 of 30×40)
2. Laat uw aura kleuren schilderen (keuze uit 20×30 of 30×40)
3. Idem 1 maar dan uitgebreid met een reading
4. Idem 2 maar dan uitgebreid met een reading

Wilt u een Spirit Art met een uitgebreide reading erbij, zal ik na het maken van het schilderij de reading doen. U krijgt alles goed ingepakt bij u thuis bezorgd via de PostNL.

Bestellen?
Nodig is een recente eigen foto, waar verder niemand op staat. Afhankelijk wat u wilt, komt daar nog uw lievelingskleuren en/of 3 vragen waar u graag een antwoord op wilt. De antwoorden worden verwerkt in de reading.

De kosten van het maken van een persoonlijk schilderij vind u op de tarievenpagina.

Laat een eigen “gevoel” schilderen en vraag een Spirit Art aan!