Fotoreading personen

Fotoreading personenEen fotoreading is het “lezen” van een foto. De persoon die foto’s leest kan door middel van het bekijken en voelen van de foto informatie geven over de persoon die op de foto staat.

Een foto reading van een persoon kan worden gedaan:
* Om de oorzaak van een probleem te achterhalen
* Om een innerlijke onbalans inzichtelijk te maken
* Ter ondersteuning van je spirituele groei
* Om contact te kunnen maken met een overleden dierbare

Het is van belang dat als u een foto reading wilt, u een recente foto heeft waar u alleen op staat. Anders kan het zijn dat ik de energieën oppak van de andere personen op de foto.

Overleden dierbare.

U kunt tevens bij mij terecht als u vragen heeft over een dierbare overledenen; dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies. Ik communiceer van ziel tot ziel en ontvangt informatie via mijn Gids of de overleden persoon zelf; de signalen-emoties-lichamelijke ongemakken etc.  krijg ik via beeld, tekst, en/of gevoel binnen. Dit noemen wij helder horen, helder zien, helder ruiken en helder voelen.

Het is een prachtig vak waarbij ik het doorgeefluikje mag zijn voor “hen die geen stem meer hebben”.  Ik mag de spreekbuis zijn voor de overleden persoon die graag nog iets duidelijk wil maken of wil laten weten dat zijn of haar steun er bijna altijd is.

Hou er rekening mee dat er tussen de aanvraag en datum overlijden minstens 5 maanden tijd moet zitten, anders is het voor mij en mijn Gids haast niet mogelijk contact te maken. Ook geldt dat de overleden persoon in kwestie alleen op de foto staat.

Wat kunt u niet verwachten:

Verder wil ik u duidelijk maken dat ik de toekomst kan niet voorspellen en heb ook de waarheid niet in pacht. De toekomst maakt u zelf en wanneer u met zware emotionele problemen zit, zult u uw eigen verantwoording moeten nemen en tijdig op zoek moeten gaan naar professionele hulpverlening.

Interesse? Bestel uw fotoreading:

Bestel via de webshop

Voor alle diensten wordt u doorverwezen naar mijn webshop.


VOOR ALLE CONSULTEN GELDT:
Ik neem geen aanvragen aan als het een consult betreft van een ander, zonder hun eigen toestemming. Uitzondering hierop zijn overleden dierbare, jonge kinderen en dieren. Een consult is hoe dan ook heel persoonlijk, ik wil de privacy van de mensen graag waarborgen en ik wil zuiver blijven werken.