Fotoreading personen

Fotoreading personenEen fotoreading is het “lezen” van een foto. De persoon die foto’s leest kan door middel van het bekijken van de foto informatie geven over de persoon die op de foto staat.

Een foto reading van een persoon kan worden gedaan:
* Om de oorzaak van een probleem te achterhalen
* Om een innerlijke onbalans inzichtelijk te maken
* Ter ondersteuning van je spirituele groei
* Om contact te kunnen maken met een overleden dierbare

Het is van belang dat als u een foto reading wilt, u een recente foto heeft waar u alleen op staat. Anders kan het zijn dat ik de energieën oppak van de andere personen op de foto.

U kunt tevens bij mij terecht als u vragen heeft over een dierbare overledenen; dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies. Ik communiceer van ziel tot ziel en ontvangt informatie via mijn Gids of de overleden persoon zelf; de signalen-emoties-lichamelijke ongemakken etc.  krijg ik via beeld, tekst, en/of gevoel binnen. Dit noemen wij helder horen, helder zien, helder ruiken en helder voelen.

Het is een prachtig vak waarbij ik het doorgeefluikje mag zijn voor “hen die geen stem meer hebben”.  Ik mag de spreekbuis zijn voor de overleden persoon die graag nog iets duidelijk wil maken of wil laten weten dat zijn of haar steun er bijna altijd is.

Hou er rekening mee dat er tussen de aanvraag en datum overlijden minstens 5 maanden tijd moet zitten, anders is het voor mij en mijn Gids haast niet mogelijk contact te maken. Ook geldt dat de overleden persoon in kwestie alleen op de foto staat.

Mijn aanpak:
Alleen wanneer er toestemming is wordt er een reading gedaan. Om in verbinding te gaan met de andere persoon wordt er een foto gebruikt. Tijdens de reading wordt als het ware de informatie gelezen die uw ziel wil vertellen.

De informatie die wordt oppakt, kan worden weergegeven in de vorm van beelden, gevoelens of innerlijk weten. Omdat ik samenwerk met mijn Gids zal ik van hem het een en ander te horen krijgen. De verkregen informatie wordt door mij opgeschreven en uitgewerkt. Een foto reading geeft inzicht in onbewuste patronen maar de boodschappen spelen zich voornamelijk af in het heden, in het NU.

Wat kunt u niet verwachten:
Verder wil ik u duidelijk maken dat ik de toekomst kan niet voorspellen en heb ook de waarheid niet in pacht. De toekomst maakt u zelf en wanneer u met zware emotionele problemen zit, zult u uw eigen verantwoording moeten nemen en tijdig op zoek moeten gaan naar professionele hulpverlening.

Prijs € 32,85

Interesse? Vraag een reading aan
Reading voor een overleden dierbare kan HIER.