Fotoreading personen

Fotoreading personenEen fotoreading is het “lezen” van een foto. Het is van belang dat als u een foto reading wilt, u een recente foto heeft waar u alleen op staat. Anders kan het zijn dat ik de energieën oppak van de andere personen op de foto.
Ook kunt u een foto laten lezen van een overleden dierbare, ook hierbij geldt dat de persoon in kwestie alleen op de foto staat.
Hou er tevens rekening mee dat er tussen de aanvraag en datum overlijden minstens 5 maanden tijd moet zitten, anders is het voor mij en mijn Gids haast niet mogelijk contact te maken.

Een foto reading van een persoon kan worden gedaan:
* Om de oorzaak van een probleem te achterhalen
* Om een innerlijke onbalans inzichtelijk te maken
* Ter ondersteuning van je spirituele groei
* Om contact te kunnen maken met een overleden dierbare

Mijn aanpak:
Alleen wanneer er toestemming is wordt er een reading gedaan. Om in verbinding te gaan met de andere persoon wordt er een foto gebruikt. Tijdens de reading wordt als het ware de informatie gelezen die uw ziel wil vertellen.

De informatie die wordt oppakt, kan worden weergegeven in de vorm van beelden, gevoelens of innerlijk weten. Omdat ik samenwerk met mijn Gids zal ik van hem het een en ander te horen krijgen. De verkregen informatie wordt door mij opgeschreven en uitgewerkt. Een foto reading geeft inzicht in onbewuste patronen maar de boodschappen spelen zich voornamelijk af in het heden, in het NU.

Wat kunt u niet verwachten:
Verder wil ik u duidelijk maken dat ik de toekomst kan niet voorspellen en heb ook de waarheid niet in pacht. De toekomst maakt u zelf en wanneer u met zware emotionele problemen zit, zult u uw eigen verantwoording moeten nemen en tijdig op zoek moeten gaan naar professionele hulpverlening.

Prijs € 38,85

Interesse? Vraag een reading aan.
Reading voor een overleden dierbare kan HIER.