Workshops Agenda

 

Alle workshops
Datum en tijd Kosten
Module A Nog in te plannen 2020 (zaterdagen)  € 85,=
Foto lezen (overleden) personen – 2 dagdelen 11.00 tot 14.30 uur

In deze tweedaagse workshop leer je de basisregels voor het lezen/readen van (overleden) mensen. In dagdeel 1 leren we hoe we het beste contact kunnen maken met in leven zijnde mensen. Wat mag wel en wat mag niet? Hoe gaan we te werk, waar beginnen we mee etc. De tweede dag staat in het teken van overleden mensen; ook hier gelden regels, normen, waarden, wetten etc.

Voor deze workshop geldt uiteraard vertrouwen, respect en discretie over wat je leert, en wat er besproken wordt over de foto’s die we gebruiken, over jezelf en je medecursisten.

Na het tweede dagdeel krijg je een certificaat mee.

Prijs is incl. koffie/thee/frisdrank. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Module B Nog in te plannen 2020 (zaterdagen)  € 85,=
Foto lezen (overleden)  dieren – 2 dagdelen 11.00 tot 14.30 uur

Foto lezen is niet alleen op mensen van toepassing, maar ook op dieren. Wil jij meer contact met je dier of met andere dieren waarmee je al werkt of gaat werken in welke vorm dan ook? Dan is deze 2 daagse workshop wat voor jou! In deze module leer je de basis van het foto lezen/readen van levende dieren; dagdeel 2 leer je hoe je foto kan lezen van overleden dieren.

Voor deze workshop geldt uiteraard vertrouwen, respect en discretie over wat je leert, en wat er besproken wordt over de dieren, over jezelf, over je dieren en je medecursisten.

Aan het einde van de workshop ontvang je een certificaat van deelname!

Prijs is incl. koffie/thee/frisdrank. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Intuïtief schilderen Kan altijd worden ingepland als je interesse hebt. Neem contact met mij op als je een workshop wilt volgen met vrienden/innen. Prijs is incl. materiaal.  € 30,= p.p.
Aankondigingen:

Zie hiervoor mijn Facebookpagina of via mijn 2de website.

Andere data voor een module? Ook dat kan geregeld worden.  Neem contact met mij op.
Nog vragen? Gebruik hiervoor het contactformulier.