Workshops foto lezen Module A en B

Doel van de workshops.
Regelmatig krijg ik vragen van mensen hoe ik toch dat foto lezen heb geleerd. Echter, ik heb het niet geleerd, het zat al in mij; het is er alleen op latere leeftijd uitgekomen.
Maar of ik geen tips heb? Tja, natuurlijk wel! En opeens bedacht ik dat een workshop in 2 dagdelen wellicht een uitkomst zou kunnen zijn voor diegene die enthousiast zijn en willen “leren” hoe je foto’s kan lezen.

Wat is foto lezen?
Een foto volgens bepaalde strategie bekijken en door middel van empathie, in te voelen wat het betekent wat men op de foto waarneemt. Kleuren kunnen hierbij een rol spelen. Door empathie toe te passen is het mogelijk om meer informatie uit een foto te halen.

Een foto reading van een persoon kan worden gedaan:
* Om de oorzaak van een probleem te achterhalen,
* Om een innerlijke onbalans inzichtelijk te maken,
* Ter ondersteuning van je spirituele groei,
* Om contact te kunnen maken met een overleden dierbare,

Een fotoreading bij dieren:
Misschien wil je weten hoe je dier zich voelt, wat hij mankeert of misschien wil je weten wat je dier heeft meegemaakt in zijn verleden (denk hierbij ook aan asiel en mishandelde dieren) of wil je weten hoe het met je dier is nu hij overleden is.

Ik heb 2 modules bedacht die jou kunnen helpen om contact te kunnen maken met de (overleden) persoon/dier op de foto. Alle modules bestaan uit 2 dagdelen; er zit 3 weken tussen het ene en tweede dagdeel in. Tijden zijn altijd van 11.00 uur tot 14.30 uur met een eventuele uitloop. Na het tweede dagdeel krijg je een certificaat mee.

Module A – foto lezen (overleden) mensen:
We gaan kijken of we er achter kunnen komen over welke gaven je beschikt. Iedereen heeft gaven, dus jij ook!

We gaan ook aan het werk om er achter te komen wie jouw gids is die je kan helpen bij het foto lezen. Dit doen we middels een meditatie die ons tegelijkertijd goed aard en openzet om te gaan werken met foto’s.

Verder leren we wat we het beste kunnen doen om in staat te zijn dat we een foto kunnen lezen. En wie mogen we lezen en waarom mag iets niet (de 7 belangrijke regels)? Hoe zetten we ons denken uit? En als laatste van dit deel een foto om op te oefenen.

In het tweede dagdeel gaan we het hebben over het lezen/readen van overleden mensen. Dit gaat heel anders te werk dan bij levende mensen. Je leer de basisprincipes, waar let je op en waar niet op…etc. We gaan uiteraard ook foto’s lezen van overleden mensen.

Module B – foto lezen (overleden) dieren:
Foto lezen is niet alleen op mensen van toepassing, maar ook op dieren. Wil jij meer contact met je dier of met andere dieren waarmee je al werkt of gaat werken in welke vorm dan ook? Dan is deze 2 daagse workshop wat voor jou!

Op dagdeel 1 leer je de basis van het foto lezen van in leven zijnde dieren in het algemeen. Wat mag wel en wat mag niet, waar let je op, wat vertel je en wat niet. Op dagdeel 2 komen de overleden dieren aan de beurt; dit gaat heel anders en daarom lastig.

Agenda: zie op deze PAGINA

Kosten:
Prijs per module is € 85,35
De workshops zijn te bestellen in de webshop (of kan contant worden afgerekend op de dag zelf).