Workshops foto lezen Module A t/m D

Doel van de workshops.
Regelmatig krijg ik vragen van mensen hoe ik toch dat foto lezen heb geleerd. Echter, ik heb het niet geleerd, het zat al in mij; het is er alleen op latere leeftijd uitgekomen.
Maar of ik geen tips heb? Tja, natuurlijk wel! En opeens bedacht ik dat een workshop in 2 dagdelen wellicht een uitkomst zou kunnen zijn voor diegene die enthousiast zijn en willen “leren” hoe je foto’s kan lezen.

Wat is foto lezen?
Een foto volgens bepaalde strategie bekijken en door middel van empathie, in te voelen wat het betekent wat men op de foto waarneemt. Kleuren kunnen hierbij een rol spelen. Door empathie toe te passen is het mogelijk om meer informatie uit een foto te halen.

Een foto reading van een persoon kan worden gedaan:
* Om de oorzaak van een probleem te achterhalen,
* Om een innerlijke onbalans inzichtelijk te maken,
* Ter ondersteuning van je spirituele groei,
* Om contact te kunnen maken met een overleden dierbare,

Ik heb 4 modules bedacht die jou kunnen helpen om contact te kunnen maken met de (overleden) persoon/dier op de foto. Module B en D kunnen alleen gevolgd worden als je module A en C hebt gevolgd. Dit omdat je anders toch te veel informatie mist die belangrijk is. Alle modules bestaan uit 2 dagdelen; er zit 3 weken tussen het ene en tweede dagdeel in. Tijden zijn altijd van 13.00 uur tot 16.00 uur met een eventuele uitloop. Na het tweede dagdeel krijg je een certificaat mee.

Module A – foto lezen mensen:
We gaan kijken of we er achter kunnen komen over welke gaven je beschikt. Iedereen heeft gaven, dus jij ook!

We gaan ook aan het werk om er achter te komen wie jouw gids is die je kan helpen bij het foto lezen. Dit doen we middels een meditatie die ons tegelijkertijd goed aard en openzet om te gaan werken met foto’s.

Verder leren we wat we het beste kunnen doen om in staat te zijn dat we een foto kunnen lezen. En wie mogen we lezen en waarom mag iets niet? Hoe zetten we ons denken uit? En als laatste van dit deel een foto om op te oefenen.

In het tweede dagdeel gaan we het huiswerk bekijken en doorspreken, leren we de 7 belangrijke regels waar je je aan moet houden en jullie hebben zelf foto’s meegenomen die de anderen gaan lezen.

Module B – foto lezen overleden mensen:
Voor Module B kan je je inschrijven als je Module A hebt gevolgd. Dit omdat je anders de basis gaat missen hoe het werkt. We gaan namelijk uitgebreider te werk en wanneer je de basis niet hebt geleerd, is de kans groot dat het niet gaat werken.

Module C – foto lezen dieren:
Foto lezen is niet alleen op mensen van toepassing, maar ook op dieren. Wil jij meer contact met je dier of met andere dieren waarmee je al werkt of gaat werken in welke vorm dan ook? Dan is deze 2 daagse workshop wat voor jou! In deze module leer je de basis van het foto lezen van dieren in het algemeen.

Module D – foto lezen overleden dieren:
Heb je module C bij mij gevolgd en wil je weten hoe je met overleden dieren contact kan maken via een foto? Dan is deze module een mooie opvolger!

Agenda: zie op deze PAGINA

Kosten:
Prijs per module is € 75,= De workshops zijn te bestellen in de webshop of via info@praktijk-havayah. Wanneer je je opgeeft via de e-mail, is het noodzakelijk dat er een aanbetaling wordt gedaan van € 10,=