Workshop intuïtief schilderen

is een creatieve manier van ontspannen. Heel simpel gezegd is intuïtief schilderen, schilderen op gevoel.

Workshop Intuïtief schilderenDat klinkt vrij simpel, maar het blijkt voor veel mensen toch nog best lastig. Het betekent namelijk dat je je denken los laat en denken doen we nou eenmaal erg graag en veel als mens. Vaak is ons gevoel diep weggestopt of we schuiven terzijde wat we voelen en ervaren. Schilderen vanuit je gevoel kun je wel heel goed leren door het vaker te doen, zoals met de meeste dingen in het leven.

Van te voren weet ik niet wat ik ga maken. Mijn intuïtie leidt me als het ware door het schilderij. Ik laat me eigenlijk gewoon leiden door de vormen en de nieuwe kleuren die op het doek ontstaan. Meestal valt er heel veel te ontdekken in mijn schilderijen.”

Workshop Intuïtief schilderen in Almere:
Ik organiseer de workshop Intuïtief schilderen bij mij thuis, gewoon gezellig in de huiskamer.
We beginnen met een inleiding (kennismaking) en vervolgens een meditatie. Na deze meditatie kan je je intuïtie laten spreken; je zult op gevoel de kleuren pakken die je nodig denkt te hebben. Er zijn geen vaste regels of technieken.

Volg je hart en schilder of teken vanuit je gevoel. Je hoeft namelijk niet te kunnen schilderen, maar je laat het gewoon gebeuren.
Na het schilderen gaan we samen de schilderijen “lezen” en is er tijd om na te praten (indien gewenst).
Voor materiaal (doek, verf en kwasten) hoef je niet te zorgen.

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 3 personen. Heb je een grotere groep die dit wil gaan doen? Neem dan even contact met mij op, er is qua ruimte altijd wat te regelen.
Prijs p.p. bedraagt € 25,=
Dit is incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers. 😉

Interesse? Neem contact met mij op via dit contactformulier

Let op de voorwaarden m.b.t. aanmelden en betalen.

Workshop Intuïtief schilderen bij u thuis:
Je kan de workshop Intuïtief Schilderen ook bij je thuis laten organiseren, gezellig met je eigen vriendenkring (max. 3 personen en/of hoeveel ruimte je hebt), in je eigen omgeving.
Prijs p.p. bedraagt € 25,= excl. reiskosten.
Dit is incl. materiaal.
Ook hier gelden de voorwaarden, te lezen op de genoemde pagina.


Bestaande werken:
Mijn werken die tevens te koop zijn, kunt u bekijken op de pagina Spirit Art.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op.