Persoonlijke wenskaart

persoonlijke-wenskaartPersoonlijke wenskaart met een boodschap voor jezelf.

Ben je heel nieuwsgierig of er een persoonlijke boodschap voor jou vanuit de kosmos is?
Je kunt bij mij een persoonlijke wenskaart met deze spirituele boodschap aanvragen.
Je ontvangt een kaart uit een van mijn kaartendecks met een boodschap die ik via automatisch schrift heb mogen ontvangen. De boodschap gaat altijd over de situatie waarin je nu zit en wat dus heel belangrijk voor je is.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van € 10,95 excl. verzending.
Om een kaartje te bestellen ga naar deze pagina: https://www.praktijk-havayah.nl/product/persoonlijke-wenskaart/ en mail je recente foto waar je alleen op staat naar info@www.praktijk-havayah.nl met vermelding van de naam en geboortedatum. De wenskaart wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.

Verdere vragen omtrent deze boodschap is niet mogelijk. Wil je een uitgebreide reading dan verwijs ik je graag door naar de uitgebreide fotoreading (https://www.praktijk-havayah.nl/fotoreading-personen/).


Persoonlijke wenskaart met een boodschap voor een ander.

Op zoek naar een leuk kado voor Sinterklaas, Kerst of verjaardag?
Je kunt bij mij een persoonlijke wenskaart met een spirituele boodschap voor iemand anders aanvragen.
Je ontvangt een kaart uit een van mijn kaartendecks met een boodschap die ik via automatisch schrift heb mogen ontvangen. De boodschap gaat altijd over de situatie waarin de persoon nu zit en wat dus heel belangrijk voor je is.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van € 10,95 excl. verzending.
Om een kaartje te bestellen ga naar deze pagina: https://www.praktijk-havayah.nl/product/persoonlijke-wenskaart/ en mail de naam en geboortedatum van diegene voor wie het kaartje bestemd is naar info@www.praktijk-havayah.nl.
De wenskaart wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.