Healing/magnetiseren mens

healing mediumschap

In verband met corona is het alleen mogelijk om een healing aan te vragen voor uw huisdier.

Magnetiseren is het opnemen van universele energie via de handen en met die magnetische kracht kan ik energie laten stromen. Met magnetiseren kan men energie afstaan, opnemen, overhevelen en instralen. Magnetiseren is onbeperkt toe te passen ter behandeling van verschillende klachten. Het doet er niet toe of dit nu psychische of lichamelijke klachten zijn omdat ik werk op energetisch niveau.

Healing Mediumschap:
In 2006 heb ik de workshop Healing Mediumschap gevolgd.
Healing Mediumschap betekent dat ik contact maakt met een Gids van mij en een healing geef aan iemand die daar om gevraagd heeft. Door mij op de energie van de geestenwereld af te stemmen kan mijn Gids genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die een healing heeft aangevraagd.

Tijdens de healing leg ik mijn handen op de rug of hoofd van de klant, terwijl diegene ontspannen op een stoel zit. Via aanraking van het hoofd en de rug kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in het lichaam stromen, die dit nodig heeft. Het is dus niet de bedoeling dat ik mijn eigen energie gebruik voor de healing, want dan is de kans groot dat ikzelf snel een healing nodig heb!

Een healing werkt zowel op uw fysieke lichaam, als op uw mentale gesteldheid, op uw emotionele gemoedstoestand en op uw spirituele ontwikkeling.

Het resultaat van magnetiseren is:
een verbetering van de energiebalans, de patiënt wordt rustiger, functioneert beter, is vitaler, heeft een hogere weerstand en is geestelijk evenwichtiger.

Wat merkt u tijdens de behandeling?
U kunt meerdere en verschillende effecten bemerken tijdens het magnetiseren zoals bijvoorbeeld:
* Licht gevoel in uw hoofd
* Prikkelingen of tintelingen
* Lokale koude of warmte op uw huid
* Een gevoel alsof er een bal of een ballon over u gerold wordt
* Statisch elektrisch gevoel op uw huid

Soms merkt u helemaal niets, wat echter niet wil zeggen dat de behandeling geen effect heeft gehad.

Interesse:

Helaas niet mogelijk

Prijs healing € 50,= excl. reiskosten.

Bij boeking van deze dienst betaald u per iDeal alvast de behandeling. Zodra die betaling ontvangen is, is de boeking definitief en gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Er wordt contact met u opgenomen zodat ik de eventuele reiskosten kan berekenen en krijgt u de definitieve factuur. De reiskosten kunt u contant afrekenen.


Meer info over magnetiseren en reiki: vind u hier.