Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
127 berichten.
Angela van der Ploeg uit Almere schreef op 4 december 2018 om 12:02:
Even een kleine mededeling van Praktijk Havayah:
Wist u dat er mensen zijn die een recensie op mijn Facebookpagina geven?

Deze kunt u hier lezen: Klik hier
Warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah
Gerda uit Hoogezand schreef op 22 oktober 2018 om 17:56:
Ik had een fotoreading gewonnen op FB.
Zat met vragen over mijn kater. Heb hier een mooie en goede uitleg over gekregen waarin ik erg veel herkende. Maar niet gekoppeld had aan mijzelf.
Top....ik kan hier zeker iets mee.
Nogmaals hartelijk bedankt, Angela
Nicolette uit Almere schreef op 16 september 2018 om 16:26:
Afgelopen zaterdag de tweede en ook alweer de laatste dag van de workshop Fotoreading gehad. Het was een bijzondere ervaring om dit te mogen meemaken, een aanrader. Angela bedankt!!
Jacintha uit Lelystad schreef op 2 juni 2018 om 11:49:
Je bent bij ons geweest voor het energetisch reinigen van onze woning. Ten eerste wou ik zeggen dat ik toen je bij ons was het enorm op een positieve gevoel ervaren heb. En dat het mij erg veel rust heeft gegeven.
Je kwam vooral bij ons omdat het huis niet goed voelde en ik voornamelijk veel nachtmerries had.
Vooral het had is een belangrijk woord want de nachtmerries zijn als zo goed verdwenen.
Ik bleek erg gevoelig te zijn en stond te veel open. Ondanks dat ik de oefeningen die je me gaf al kende. Was het toch even een moment van wakker worden geworden.

Ik moest mijn angsten gaan omarmen en niet weg duwen. Het was voor mij een eye opener het was voor mij de angst die ik weg duwde.

Ik wil je voor de ervaring en al die gevoelens enorm bedanken.
Het was voor mij een bijzondere ervaring en gaf mij uiteindelijk veel rust.
Peggy uit Breda schreef op 14 mei 2018 om 13:13:
Viavia hier terecht gekomen. Mooie reading. Herkenbaar. Ik ben er mee geholpen.
N.hendriks uit Tilburg schreef op 11 maart 2018 om 16:37:
Wat een mooie ervaring. Dank je wel!
Marie-Louise uit Almere schreef op 2 februari 2018 om 19:37:
De reading van Angela was spot-on. Genoeg om mee aan de gang te gaan. Omdat de feiten zo goed kloppen heb ik ook zeker vertrouwen in de conclusie en tips die ik heb meegekregen.
Esmee uit Huissen schreef op 9 januari 2018 om 17:00:
Wat een mooie herkenbare reading. De adviezen en tips die ik kreeg waren uiteraard bruikbaar. Echter nu aan mij om ze uit te voeren. Dank angela en de engelen voor deze herkenbare reading. Liefs, Esmee
Els uit Brummen schreef op 21 december 2017 om 19:28:
Ik heb een Reading laten doen door Angela voor mijn Roemeense hond. Het was emotioneel om het te lezen, want het is zo waar! Ik herken hem er in, maar ook wel mijzelf. Ik kreeg goed advies wat te doen om verder met hem te komen en om hem beter te begrijpen! Heel fijn, binnenkort wil ik ook een Reading met ons Spaans dametje...
Bedankt Angela! ๐Ÿ˜˜
Sylvi uit Amsterdam schreef op 26 november 2017 om 19:05:
Beste Angela, Ik heb 3 dagen geleden je fotoreading ontvangen. Het lezen er van vond ik รฉn confronterend รฉn direct kreeg ik er een blij gevoel van: herkenbaar. Ik kan er veel mee. het inspireert me om mijn weg te kiezen en minder streng voor me zelf te zijn. Er staat zo veel in dat ik de komende tijd het vaker zal lezen. Angela, enorme dank voor je heel uitgebreide reading, er is een luikje open gegaan. โ˜€๏ธ
Jacqueline uit Deventer schreef op 20 oktober 2017 om 14:23:
Ik vroeg Angela een persoonlijke tarotkaart reading over een dilemma waar ik erg mee worstelde. Treffend! Wat was dit een mooie en uitgebreide reading! Bevestigde precies de keuze die ik inmiddels had gemaakt. Als steun kon ik deze kaartreading heel goed gebruiken. Angela je bent echt goed!
Madelon uit Zoetermeer schreef op 14 oktober 2017 om 21:14:
Ik heb van Angela een Reading mogen ontvangen voor mijn kitten. Aangezien dit kleine wezentje al eea heeft meegemaakt in haar korte leventje wilde ik graag wat meer inzicht in hoe ze zich voelt en waar haar gedragsproblemen vandaan kunnen komen. Ik heb hier duidelijke antwoorden op gekregen.

Er is voor mij bevestiging gekomen, maar ook zeker nieuwe info waar ik echt wat aan heb. Niet alleen over het katje, maar ze kon ook precies benoemen wat voor vraagstukken, zorgen en gedachten mij bezighouden. Dat heeft zeker bijgedragen aan de bewustwording.

Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met de tips die ik kreeg. Dankbaar voor deze Reading!!
Marion uit Nederhorst den Berg schreef op 2 oktober 2017 om 11:19:
Erg duidelijke reading ontvangen over mijn zoontje met zeker dingen erin die echt klopte.
Mandy uit Almere schreef op 25 augustus 2017 om 07:34:
Vorige week is Angela bij mij geweest voor een huis reiniging.
Ik ben zelf op het balkon gaan zitten zodat Angela de ruimte had om het huis aan te voelen en te luisteren.
Daarna hebben we het besproken en kwamen wij tijdens het praten over het huis en over mijzelf erachter dat wij aardig wat raakvlakken hadden en konden daar lang over praten.
Het was fijn om met iemand te kunnen praten die dingen op zijn/haar eigen manier ook een zelfde soort eindpunt. Niet iedereen begrijpt je omdat ze het niet zelf hebben meegemaakt.

Na ons gesprek heeft ze het huis gereinigd met salie en hebben we weer even zitten praten. Wat erg fijn was. Eigenlijk voelde het al vrij snel rustiger in huis. Ik heb de volgende dag tot 12.30 kunnen slapen. En een vriendin merkte ook wat meer rust in huis.

Angela, bedankt voor de reiniging, voor je openheid en je adviezen.
Kim uit Arnhem schreef op 17 mei 2017 om 19:37:
Beste Angela,

Dank je wel voor de mooie kaart die je voor Moederdag gemaakt hebt! Je ging snel en zorgvuldig te werk. De kaart vond ik treffend. Op Moederdag heb ik die aan mijn moeder gegeven en zij gaf aan dat ze, de dingen die er in staan, net gisteren aan iemand had verteld. Dat heb je dus goed gedaan.

Groetjes!
Brigitte uit Almere schreef op 7 mei 2017 om 13:55:
Alweer een paar weken geleden heb ik een fotoreading van Angela gekregen. Angela wist precies te vertellen wat ik nodig had. Ze gaf mij antwoord over dingen waar ik over twijfelde. De uitgebreide reading heeft mij handvatten gegeven. Als ik nu even twijfel, pak ik de reading erbij en dan weet ik het weer.
Heel fijn om een houvast te hebben. Nogmaals dank je wel๐Ÿ˜š
Sandra uit Rotterdam schreef op 1 mei 2017 om 21:33:
Vorige maand een fotoreading van mijn hond Bruno gekregen.
Alles wat er in stond klopt voor 100 procent zo mooi en bijzonder geen twijfel mogelijk. Angela alles klopt van a tot z over mijzelf en over Bruno dit was een echte spiegel van mijn ziek zijn de spiegel van Bruno naar mijzelf.
Ook de entiteiten om hem en ons heen klopte dat kan niemand weten zoiets verzin je niet.
Het is mij overduidelijk dat Angela een heel bijzondere gaven heeft bedankt nogmaals hiervoor.
Harte groet,
Sandra
Gre van Kooij uit Hekelingen schreef op 3 maart 2017 om 19:32:
Voor de derde keer een foto reading aangevraagd .....Het geeft weer inzicht en een vorm van troost.
Dank je Angela je bent een zeer bijzonder mens.๐Ÿ‘Œ
Marloes uit ergens in Ned. schreef op 1 maart 2017 om 21:14:
Ik heb een fotoreading laten doen bij Angela en ik kan zeggen dat de info die zij daarbij over mij heeft gegeven feilloos klopt.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat de antwoorden en adviezen bij de vraagstelling ook kloppen. Die voelden meteen goed.
Het was een duidelijk en uitgebreid verslag met een persoonlijke touch. Dankjewel.
Tamara uit Ingen schreef op 17 januari 2017 om 16:55:
Een jaar na het overlijden van mijn Odi, heb ik een reading aangevraagd.
Ik wilde weten hoe het met hem was.
Het antwoord was niet bevredigend voor mij, heel confronterend.

Angela stond mij meer dan netjes te woord en ik mocht alles vragen wat ik wilde.
Ik ben zeer tevreden over haar aanpak.
S uit Utrecht schreef op 16 januari 2017 om 16:46:
Ik heb bij Angela een speedconsult-reading laten doen en deze mogen ontvangen. Alles eerst even goed laten bezinken en het is zo mooi om zoiets terug te krijgen. Waardoor dingen op zijn plek vallen en het ook een stuk rust geeft nu. Ook is er ruimte om nog vragen te stellen, ontzettend fijn. Nogmaals bedankt Angela voor je tijd! ๐Ÿ™‚
isabelle uit Antwerpen schreef op 16 januari 2017 om 13:23:
Ik heb een fotoreading laten doen door Angela , de raad die ik kan geven, lees de tekst rustig door en laat het even bezinken, daarna komen de antwoorden vanzelf! Alvast bedankt Angela, ook voor je extra tijd!
Ev schreef op 13 november 2016 om 11:32:
Ik heb een speedconsult mogen ontvangen; het contact met Angela was vlot en fijn, het speedconsult herkenbaar en interessant! ๐Ÿ™‚
Guusje uit amsterdam schreef op 10 november 2016 om 12:00:
Ik vond het een duidelijk consult van Angela Het was een bevestiging heel fijn ๐Ÿ™‚
Ronald schreef op 28 oktober 2016 om 14:57:
Hallo Angela.
Dank je wel voor het kaartje wat ik op je Facebookpagina heb gekregen. Dat ik je nogmaals gevraagd heb om een advies te krijgen van uit de andere kant, komt door de vorige keer dat ik je gevraagd heb om te kijken of je contact kon krijgen met mijn overleden vrouw.
Ik ben een beetje schuchter om dit soort dingen te vragen aan andere mensen. Niet dat ik dit voor onmogelijk houdt maar gewoon het is zo persoonlijk en een heel gevoelig onderwerp. Maar je wist mij snel gerust te stellen en stelde vragen die er toe deden en het probleem open op tafel legde. Na ons korte gesprekje ben je aan het werk gegaan voor mij.
Dat resulteerde in een uitvoerig rapport waar je in schreef wat je gedaan had en welke dingen je te horen had gekregen. En die dingen waren wel degelijk antwoorden op mijn vragen, ook op de vragen die ik wel gedacht heb maar niet aan je gevraagd...de vragen achter de vragen.
Het rapport was duidelijk geschreven en ik heb er veel aan gehad en nog steeds.
Het heeft mij verder geholpen en daarvoor wil ik je nogmaals bedanken.
Groet Ronald C Dienaar
Sandie uit Almere schreef op 23 oktober 2016 om 10:25:
Vrijdagmiddag hebben we een heerlijke relaxte middag gehad met intuรฏtief schilderen. De resultaten, en vooral de gesprekken daarna waren fijn en leerzaam.

Dank je wel! Ook namens Chrisanthy
Monique uit Almere schreef op 22 september 2016 om 12:15:
Lieve Angela,
Ik heb jouw healing gisteravond op de minibeurs ervaren als een mooi geschenk. Puur en met zoveel toewijding. Dank je vanuit mijn hart en ziel. We deelde een mooie energie.
Voor mij ben je een mooie & wijze Indiaan vrouw.
Lieve groet Monique
Sharon uit Almere schreef op 8 september 2016 om 20:15:
Mooie fotoreading gewonnen en gekregen op 25 aug. 2016. Helderheid/verdriet/begrip en dankbaarheid.
Sanne uit Amsterdam schreef op 28 mei 2016 om 19:29:
Angela heeft bij mij een Energetische huisreiniging uitgevoerd. Ze deed dit met grote zorg en begeleide mij daarbij ook heel goed door het proces heen. Ik voel mij thuis en er is weer rust. Heel erg bedankt Angela voor deze bijzondere ervaring!
Josรฉ schreef op 7 mei 2016 om 11:01:
Heb een kaartlegging gehad en ben er zeer tevreden over. Heldere uitleg en toch zeer uitgebreid.
Hele lieve, warme vrouw. Echt een aanrader.
Bianca uit Veenendaal schreef op 2 april 2016 om 09:26:
Lieve Angela, wat een duidelijke reading van onze hond Djago. Onze ogen zijn geopend en gaan aan de slag met hem. Wij zijn jou ontzettend dankbaar!
Jacqueline uit Utrecht schreef op 15 maart 2016 om 18:30:
Hoe je het allemaal aan het rechte eind heb ik ga er zeker mee aan de slag .
Bedankt voor je tijd zal een nieuwe uitdaging worden !!
Monique uit Amsterdam schreef op 1 maart 2016 om 18:38:
De reading die Angela van een dierbare overledene deed, klopte niet alleen verbluffend goed, de prettige manier waarop zij dat deed sprak mij ook zeer aan.
Mortier Kathy uit Middelkerke schreef op 18 januari 2016 om 19:24:
Vandaag een vraag gesteld tijdens het vragenuurtje. Het antwoord dat ik kreeg was zeer to the pointer en een bevestiging van wat ik dacht. Ik kan praktijk Havayah zeker aanbevelen. Niet twijfelen.
Thea uit Alkmaar schreef op 14 januari 2016 om 19:30:
Ik heb een kleine kaartlegging gehad en daaruit kwam wat ik eigenlijk al wist. Maar nu heb ik ook een bevestiging gekregen dat dat goed was. Bedankt nogmaals Angela.
Edith uit Den haag schreef op 4 januari 2016 om 13:15:
Ik heb vandaag een mooie kaart van je mogen ontvangen en dat was het duwtje wat ik heel hard nodig heb.
Ik wist het zelf gewoon niet meer,was even de weg kwijt zeg maar.
Heel erg bedankt hiervoor!
En als ik nog meer vragen heb,dan weet ik precies aan wie ik die ga stellen!
Thanksss โค
Judith Cornelis uit Amsterdam schreef op 10 december 2015 om 17:26:
Nogmaals bedankt voor je reading, ik had wat positieve input nodig en die heb ik gekregen, werd er blij van! ๐Ÿ™‚
heike visser uit muiderberg schreef op 27 november 2015 om 10:55:
Bijzonder, bijzonder is wat ik vind en voel hoe Angela t juiste weet naar voren te brengen/halen, ik weet niet hoe ze dit doet, maar ze wist dingen die niet zijn te verklaren.

Ik/je kunt ermee aan het werk, wat ik nog niet altijd eenvoudig vind, maar Angela geeft 100% inzet, zo niet meer, meer als gevraagd, en daarvoor dank ik haar. Dat doet iemand niet wanneer men niet volledig uit hart en ziel werkt. Voelbaar.

Ik kan mij ook exact in de reactie van Helena Volkers vinden, want dat is waar t uiteindelijk in de kern vaak om draait/gaat.
helena volkers uit rotterdam schreef op 7 november 2015 om 14:36:
Dank voor de reading, die ik van je heb mogen ontvangen. Ik wordt weer terug geworpen om mijn angst om in mijzelf te vertrouwen te overwinnen. De angst om verkeerde keuzes los te laten. Een hele uitdaging !
Judy van Loon uit Sint-Maartensdijk schreef op 7 november 2015 om 13:39:
Alsof je me al jaren kent....Mooi, duidelijk en zo herkenbaar!!!Dank je wel dat je op mijn pad kwam!!!
Gre van Kooij uit Hekelingen schreef op 9 oktober 2015 om 14:44:
Tja na een reading van mijn hond nu een reading van mijn overleden vader........ik denk de eye opener waar ik onbewust op zat te wachten ,dank je Angela je geeft de dingen weer zoals ze zijn zonder ze mooier te maken dan ze zijn dat heeft een mens denk ik nodig !
Tamara uit Almee schreef op 29 september 2015 om 05:13:
Angela ik zou haar bijna Angel noemen. Wat heeft zij mij geraakt door haar fotoreading. Ze wist precies te vertellen wie ik ben op het moment, waar ik naar toe kan en heeft bezoek gehad van een dierbaar iemand. Als je jezelf eens een bijzonder cadeau wil geven of iets meer over jezelf te weten te komen zou ik je Angela aanraden. Wauw wat een kracht heeft deze vrouw.
Gre van Kooij schreef op 26 augustus 2015 om 13:06:
Ik werd stil bij het lezen van de reading van onze hond................alles klopte en is met heel veel warmte en liefde gedaan ,beslist niet afgeraffeld .
Ook niet zweverig of onduidelijk van mij krijgt Angela een 10 met een griffel !
Ronald Dienaar schreef op 3 augustus 2015 om 10:24:
Na de vraag of Angela een kaartlegging voor mij wilde doen, kreeg ik spoedig antwoord van haar met een duidelijke duiding over de uitleg van de kaart . De uitkomst bleek zeer correct en juist te zijn alle dingen die hier in genoemd werden zijn in werking gezet en sommige al uitgekomen. Angela heeft de spijker op de kop geslagen met deze legging.dank je wel Angela!
Elize schreef op 21 juli 2015 om 11:41:
Alweer de 4e reading laten doen door Angela. Zoals de voorgaande keren weer uitstekende uitleg en nazorg gehad!! Ik heb er weer veel aan gehad. Nogmaals bedankt!!
Ellen schreef op 20 juli 2015 om 11:34:
Dankjewel Angela, ik heb een duidelijk antwoord gekregen op een vraag die al jaren sluimert...kort maar krachtig, en duidelijk ๐Ÿ˜€
Hedwig schreef op 17 april 2015 om 06:48:
Er is geen bewijs dat er iets is tussen hemel en aarde, maar Angela komt heel dichtbij. Mooie reading, goede nazorg, bedankt.
Monique schreef op 19 maart 2015 om 23:26:
Hallo Angela,
Hartelijk dank voor de mooie reading van mijn overleden dierbare hond. Veel herkenbaar.... je beschrijft hem ook zo mooi "gewoon zoals hij was in leven". Een vlotte communicatie, een zeer uitgebreide reading, kortom voor herhaling zeker vatbaar. Nogmaals bedankt Angela, het heeft me zeker geholpen.
Ron Dienaar schreef op 17 januari 2015 om 14:17:
Hallo Angela. Allereerst bedankt voor de reading die je voor mij gedaan hebt. Ik weet dat deze je een behoorlijke inspanning bezorgt heeft. Maar het resultaat is er dan ook naar. Kort maar krachtig zoals je zelf ook al zei in je rapport. Maar ik ben er wel blij mee, het heeft mij een paar handvatten gegeven waar ik mee verder kan. De uitkomst had wel een paar, voor mij, verrassende uitspraken maar ik kon hier wel Irma in herkennen.
Kort, zakelijk en duidelijk. Ik dank je nogmaals voor deze reading en voor de uitleg die je hier nog aan gegeven hebt aan mij.
Groetjes Ron Dienaar
shanna schreef op 5 december 2014 om 17:42:
Bedankt voor de bijzondere reading.
Ik herken veel uit de reading en mijn complimenten voor de fijne communicatie.

Groetjes shanna
lydia leffef schreef op 25 september 2014 om 11:52:
Dank je wel voor de mooie reading die ik ontvangen heb omdat ik hem had gewonnen via facebook, ik kan mezelf er helemaal in vinden en kan zo weer verder om mijn leven verder in het positieve om te gooien.

Liefs, Lydia
joost schreef op 24 september 2014 om 09:38:
Ik heb twee maal een fotoreading door Angela laten doen. Ik vind het erg prettig dat zij duidelijk communiceert over wanneer je de reading kan verwachten. Ook het verslag is heel duidelijk en overzichtelijk. Mijn laatste reading was drie maanden geleden, daarin werden zaken aangegeven die ik toen niet kon plaatsten, maar die nu heel goed kloppen. Door de reading van Angela ben ik me bewust geworden welke kant ik op wil ( of moet).
Zelf ben ik ook werkzaam als medium en het is heel fijn om iemand te treffen die mij kan "readen". Dank daar voor.
Ida schreef op 19 september 2014 om 15:52:
Beste Angela,

Bedankt voor de reading van onze hond. Je wijst precies de zere plekken aan, hier kan ik aan gaan werken. Het lijkt zelfs of de
hond nu ook rustiger is. Hij weet nu gewoon dat hij bij ons welkom is en wij te vertrouwen.
Heel hartelijk bedankt en ik een afspraak voor een healing voor hem ga ik eerdaags met je maken.

Dank je, groeten Ida
Jacqueline schreef op 25 augustus 2014 om 16:59:
Hoi Angela,Heel erg bedankt voor je reading! Heel treffend moet ik zeggen, uitgebreidt ging je ook in op mijn vragen van mijn zieke kat en klopt wat je zegt hoe hij zich toont en voelt, ook de gevoelige plekjes wees je aan wat klopt, hij vind het naar als je daar aanraakt.Het advies wat je geeft voor volgende dierenartsbezoek heb je mij erg mee geholpen.En ook ik kwam aan bod en je legde een vinger op een gevoelige plek waar ik niet van wist dat dat die emoties negatief overslaan op mijn lieve kat. Je hebt niet alleen mijn kat maar ongemerkt ook mij erg geholpen.Je bent een hele goed (dieren)tolk Angela, nogmaals heel erg bedankt!
Do schreef op 24 juli 2014 om 08:07:
Beste Angela,

Ten eerste mijn complimenten voor de professionele manier waarop je werkt. Vanaf de aanvraag tot het einde heb je je werkwijze net alleen duidelijk toegelicht maar ook opgevolgd.
De reading is uitgebreid en netjes uitgewerkt en naar mijn idee heb je met je volledige aandacht en hart aan gewerkt. Sommige dingen vind ik aansluiten bij wat ik nu weet maar er zijn nog dingen die niet zo duidelijk voor mij zijn. Maar zoals je al zei, misschien dat de puzzelstukjes later in elkaar zullen vallen. Ik ben mij dan ook bewust dat wat je doorkrijgt geen duidelijk opgeschreven verhaal is en dat je misschien ook alleen maar stukjes aangereikt krijgt.

De tijd zal het leren. Ik ben wel blij dat ik de reading gedaan heb.

Groetjes en tot de volgende keer.

Do
monique beukenholdt schreef op 26 april 2014 om 07:33:
Heel erg bedankt voor de duidelijke reading. Het was heel herkenbaar allemaal en ik kan er zeker wat mee. Verder ben ik erg tevreden met de warme en eerlijke manier hoe Angela met je omgaat. Je voelt je serieus genomen en goed gesteund. Nogmaals bedankt voor alles!
Corry schreef op 4 februari 2014 om 13:34:
Bedankt voor de reading, ik moet het een en ander nog wel een plaatsje geven maar heb er zeker wat aan.
Corry.
Praktijk Havayah schreef op 3 februari 2014 om 13:41:
Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie reviews die tot op heden zijn geschreven. Ik ben daar erg blij mee. Toch is mijn verzoek tot het schrijven van een review aan mijn cliënten niet bestemd voor mij zelf, maar voor aankomende clënten. Het is een mooie manier om inzicht te krijgen van mijn vakgebied, eer zij een reading of coaching willen aanvragen. Nogmaals hartelijk dank!
Met een warme groet Angela van der Ploeg - Praktijk Havayah.
Kim Kloet schreef op 29 november 2013 om 12:50:
Een reading laten doen over mijn hond door Angela.

Je krijgt netjes bericht van ontvangst van gegevens tot aan naderhand een net uitgewerkt verslag.

Veel dingen zijn me de laatste dagen erg duidelijk geworden door de reading, maar ook zaken werden verteld die ik niet had verwacht.
Dingen die we nooit iemand verteld hadden, maar in de reading er wel uit kwamen.

Ook de vragen die je daarna hebt n.a.v. de reading worden zo snel mogelijk beantwoord en ze doet eigenlijk wel alles om je wat verder op pad te krijgen met de reading.

Angela, ik wil je heel erg bedanken voor je reading, toelichting en zorg voor je klanten.
Hellen schreef op 30 september 2013 om 13:39:
Ik wil je hartelijk bedanken voor de reading. Erg uitgebreid en veel herkenningspunten. Sommige dingen moeten nog even inwerken op me en andere dingen kon ik meteen herkennen. Verder ben ik erg positief in de aandacht die je voor de vragen hebt en het persoonlijke contact! Ik kan het iedereen aanraden.
josina schreef op 13 september 2013 om 10:40:
Angela, Ik wil je bedanken voor de reading. Mijn vragen zijn beantwoord en ik kan er wat mee.

Liefs, Josina
Petra schreef op 12 september 2013 om 16:28:
Ik heb recent een fotoreading gekregen van Angela en was erg verrast over de vele punten die herkenbaar waren en mij weer even wakker schudde over mijn aandachtspunten. Erg bijzonder en ook fijn. Ondanks dat ik Angela niet in het echt heb ontmoet, heb ik een positief gevoel bij haar gekregen en ben ik ervan overtuigd dat ze je altijd wil ondersteunen als je in je leven een extra steuntje kan gebruiken. Bedankt Angela voor je reading en wie weet tot een volgende keer!
Barbara schreef op 26 juli 2013 om 05:56:
Heel erg bedankt Angela voor de reading die je deed. Ik heb er heel veel kracht kunnen uitputten. Na de reading die je vorig jaar voor me deed, was ik geschrokken hoe goed je beschreef in welke situatie ik toen zat. En door de reading heb ik eindelijk een keuze kunnen maken in mijn leven die me nu zoveel gelukkiger maakt. De reading die je onlangs deed, is me ook duidelijk geworden. Je weet echt heel goed hoe ik me voel en hoe het met me gaat en door je liefdevolle woorden put ik daar de kracht uit om mijn eigen leven in handen te nemen. Bedankt voor alles!
Tamara schreef op 19 juni 2013 om 17:19:
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met praktijk Havayah. Ik heb een reading voor mijn hond gehad, snelle reacties kreeg ik van Angela. De reading werd ook snel gedaan (ik bedoel, ik hoefde geen weken te wachten)  en Angela is heel eerlijk over hoe het ging en wat ze heeft bevonden. Er wordt een prachtig en duidelijk geschreven verslag van gemaakt. Ook als het verslag dat je toegestuurd krijgt niet helemaal duidelijk is voor je, mag je altijd vragen stellen en krijg je een enorm heldere uitleg! Ik heb er nu al enorm veel aan gehad, en denk dat de toekomst alleen maar beter kan gaan na deze reading!
Sietske schreef op 5 juni 2013 om 17:56:
Angela is een integere vrouw die je op een rustige en respectvolle manier helpt om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen. Ik heb een huisreiniging en reading van haar gehad, waardoor ik meer begrip kreeg voor waar ik mij bevind en in welke richting ik mij kan ontwikkelen. Angela is geen 'raar zweverig type' maar een nuchtere en warme vrouw, die goed weet wat ze kan bieden en wat niet: in die zin dat ze duidelijk aangeeft wat ze wel of niet voor je kan betekenen. Geen hocus pocus, maar gewoon een prettig persoon om mee van gedachten te wisselen, met kwaliteiten (gaven) die een goede aanvulling kunnen zijn op je eigen inzichten. Daarmee kan ze je nรฉt dat zetje in de goede richting geven als je daar voor open staat. Misschien moet ik het geen zetje noemen, maar een vederlichte aanwijzing waardoor je zelf beter in staat bent de juiste richting op te kijken. Angela, heel hartelijk dank!
Jacqueline schreef op 12 april 2013 om 09:15:
Dank je wel voor de reading.
Vele dingen kloppen.Moeilijk contact ach ja dat is mijn pa.karaktertrekken zijn juist. Heerlijk te lezen dat het goed is zo.
Sylvia schreef op 12 april 2013 om 09:14:
Lieve Angela,
Super bedankt voor de reading, ik heb hier heel veel aan gehad en ook met de feedback. dit betekent voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en goed voor mijn pony wil zijn.. Ik kan ze over een paar dagen de lekker veel aandacht geven die ze nodig heeft en verdiend in deze fase van haar leven: puberteit!!!
heel veel groetjes Sylvia
Elize van den Akker schreef op 26 maart 2013 om 18:16:
Lieve Angela,
bedankt voor de mooie reading van Bond Girl. Sommige gedachtes zijn door de reading bevestigd en daar ben ik heel blij mee. Andere zaken die naar voren zijn gekomen hebben voor wat vraagtekens gezorgd, maar ook die gaan we oplossen. Ik wist al dat Bond er een uit duizende is, maar nu weet ik het echt zeker.
Liefs Elize
Jacqueline schreef op 26 maart 2013 om 18:15:
Lieve Angela
Ik heb veel aan je reading, veel dingen vallen op hun plaats. Soms best wel moeilijk om te aanvaarden. Maar nu ik stappen neem om mijn eigen leven te leiden, voel ik dat ik mijn kracht weer terug krijg. En je hebt gelijk, wat betreft de verantwoordelijkheid.
heel veel liefs Jacqueline
Karin schreef op 16 februari 2013 om 12:48:
Lieve Angela,
Heel erg bedankt voor de reading van Cash! Veel stukjes vielen al meteen op hun plek, en anderen pas later. Sommige dingen kan ik niet plaatsen, maar ik ken haar natuurlijk nog niet zo lang. Van het liedje raakte ik erg geรซmotioneerd, en ik ben heel blij dat ze weet dat ze hier veilig is, en zichzelf mag zijn. Liefs, Karin
Ellen schreef op 23 januari 2013 om 12:46:
Dag Angela, Ik wil je even bedanken voor de mooie reading die ik van je heb gekregen. Ik vind het heel duidelijk omschreven. En heel leuk dat onze overleden poes ook even duidelijk maakte dat ze erbij was! Groetjes, Ellen
Robin en Andrea schreef op 21 januari 2013 om 11:43:
Hoi beste Angela, We willen jou ontzettend bedanken voor je goede dienst die je bij ons hebt gedaan. Het heeft ons een stuk meer rust in huis gegeven, soms heb ik ook van die momenten dat ik de drukte in huis mist. Maar het is goed zo. Beste Angela ook wil ik jou bedanken voor de handvaten die je mij heb gegeven. We willen jou ontzettend veel succes toewensen in de toekomt. En dat je nog veel mensen mag helpen met je gave. Met vrolijke groet, Robin en Andrea van Osenbruggen
Joost schreef op 18 december 2012 om 11:24:
Lieve Angela Dank voor je uitgebreide en zorgvuldige reading. Het geeft mij op dit moment de juiste steun en de kracht die ik nodig heb. Ook steunt je reading me in het nemen van een belangrijke beslissing. De manier waarop je de informatie doorgeeft is erg professioneel en heel zuiver. Het mooie vind ik dat je ook echt de verantwoording voor het leven legt bij de persoon waar het hoort. Al met al heb je me echt een steun in de rug gegeven die ik nu echt kan gebruiken. Dank!
B.A schreef op 27 november 2012 om 15:16:
Lieve Angela,
Bedankt voor je hulp en de goede adviezen. De fotoreading kwam ook overeen met mijn leven en heeft mij inzicht gegeven in waar de knelpunten bij mij zitten. En ik heb ook veel aan je site waar ik allerlei informatie kan vinden en waar ik ook dankbaar gebruik van maak Groetjes en liefs BA
Nathalie schreef op 24 november 2012 om 14:08:
Lieve Angela, Hartelijk voor het reinigen van ons huis. Mijn zoontje slaapt nu een stuk rustiger..De entiteiten die jij omschreef die in het huis aanwezig waren voldeden precies aan de omschrijving van de entiteiten die mijn zusje had gezien.. Warme groet, Nathalie
Bianca schreef op 20 oktober 2012 om 15:16:
Lieve Angela, Ik ben erg blij dat ik een foto reading heb laten doen. Het was of ik in de spiegel keek. Je beschreef mijn karakter en hoe ik er nu in het leven sta zo goed. Alles klopte precies. Er gebeurde zoveel in mijn leven dat ik mezelf totaal kwijt ben. Heb dus een lange weg te gaan om me zelf weer terug gaan vinden. Ook voor mij heb je een kaart getrokken, en ja ook daar sloeg je weer de spijker op zijn kop. Echt alles klopte. Tijdens het lezen vielen de puzzel stukjes meteen op zijn plaats. Ik had dus ook niet veel tijd nodig om alles goed tot mij door te laten dringen. Kortom dit is dus echt een aanrader Groetjes Bianca
Yvonne schreef op 7 augustus 2012 om 15:16:
Bedankt voor de reading. De reading was vooral een bevestiging. Wat direct mijn aandacht trekt, is het feit dat je het gevoel had dat je telkens mijn foto wilde omdraaien. Ik weet nog niet precies wat het betekent. Absoluut iets met achterom kijken, verleden, enz. maar ik voel dat dat nog helder gaat worden dus ik wacht rustig af. Grappig dat je begint over yoga en mindfulness. Yoga doe ik al ongeveer 12 jaar en mindfulness nu ruim 5 jaar. Ik voel dat het goed voor me is maar het brengt me niet voldoende voor de problemen die ik ervaar, helaas. Dus daarvoor zoek ik een andere weg. Gaat wel lukken, vertrouw momenteel erg op m'n intuitie en voel dat ik op de goede weg zit en dat bevestigt jouw reading ook. Groetjes Yvonne
Wendy schreef op 14 juni 2012 om 15:16:
Lieve Angela, ontzettend bedankt voor je reading!. Ik ben er zo blij mee, het heeft me een gevoel van rust en kalmte gebracht die ik lang niet meer heb mogen ervaren. Voel me er zo prettig door, net of ik de hele wereld weer aan kan. zonder het aan jou te vragen kreeg ik bevestiging voor iets waar ik eigenlijk al enige tijd niet meer over nagedacht had . De entiteit die mij bijstaat heb ik dus voorheen wel degelijk soms gevoeld. Door jou reading bevestigde je dat ineens, wat mij zo'n kalmte bracht. Ik ben enorm blij dat ik het gedaan heb, en ga kijken welke wegen in het leven ik moet inslaan, wat voor mij het beste is. Bedankt voor je steun! Wie weet tot in de toekomst! Liefs wendy
Suus schreef op 2 juni 2012 om 12:15:
Lieve Angela,..

ik heb net de FotoReading gelezen.
het heeft zeker antwoorden gegeven.
en zoals je al zei..ik zal hem nog vaak terug lezen.
want ik denk dat door me emotie, dingen niet goed zijn binnen gekomen..
maar als nog hartelijk bedankt dat je dit voor mij en natuurlijk voor zijn familie hebt willen doen!
was er egt helemaal van onder de indruk!..
je zei Dingen die alleen hij, zn Familie en zn nabestaande die dicht bij hem stonden konden weten!


groetjes en echt heel veel Liefs,
Suzanne
Marja schreef op 20 mei 2012 om 15:15:
Beste Angela, hartelijk dank voor je reading. Hier kan ik zeker mee verder. Ik vervolg mijn leven vol optimisme mede dankzij jouw scherpe inzicht. Warme groet, Marja
Tiny schreef op 22 april 2012 om 12:13:
Lieve Angela,
leuke en mooie site! Gefeliciteerd en heel veel succes met Havayah! Fijn en lief dat je mij wilde helpen. Ik ga verder met mijn leven en voel mij hier heel gelukkig bij. Eindelijk heb ik die rust gevonden die ik al een tijdje zocht. Ik ben van plan om nog heel veel leuke, gezellige en liefdevolle jaren mee te mogen maken samen met die nieuwe man die nu in mijn leven is. We gaan ervoor.
Ik zie dat het goed met je gaat. Ik ben heel blij voor je.
Dikke kus, je zus Tiny
Caroline schreef op 14 april 2012 om 15:15:
Lieve Angela, Veel dank voor de reading! Hij was confronterend, maar heeft mij veel inzicht verschaft. De engelen kaarten hadden niet treffender gekund. Ik ga met mijzelf verder aan de slag om echt tot mijn eigen kern te komen. Een nieuw begin voelt heel dichtbij! Met veel liefde, Caroline
Naomi schreef op 19 maart 2012 om 15:15:
Beste Angela, De fotoreading die je voor mij gedaan hebt vond ik erg mooi en heel treffend. Zelfs details die alleen ik en de mensen om me heen weten waren er in verwerkt. Het contact was erg prettig en duidelijk, je gaf duidelijk aan wanneer ik de reading kon verwachten, en je maakte die verwachting waar ๐Ÿ™‚ De reading was voor mij precies wat ik nodig had, en daarvoor ben ik je erg dankbaar! Heel erg bedankt en veel liefs, Naomi
Annet schreef op 27 februari 2012 om 15:14:
hi angela, via google kwam ik bij jou terecht omdat ik informatie zocht over het reinigen van ons huis. op jouw website las ik niet alleen over hoe je een huis moet reinigen, maar ook over de fotoreadings die je doet en de positieve ervaringen van jouw klanten. ook jouw levensverhaal sprak mij aan. ik heb die van mij en van mijn zoontje door jou laten doen en vond het zo bijzonder dat jij zo goed aanvoelt wat er bij ons leeft. het was hier en daar erg confronterend, maar juist daardoor heel duidelijk. je schrijft de reading op zoals je het voelt/ziet. het klopt gewoon! voor mij niet te bevatten dat iemand ยดslechtsยด aan de hand van een foto zoveel kan voelen/zien. ik ben erg blij dat jij jouw gave inzet om andere mensen te helpen, want ook ons heb je geholpen. ik ga met mijzelf aan de slag (en dat duwtje heb jij mij gegeven). ik ben blij met jou en ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen. bedankt! liefs
Malika schreef op 6 februari 2012 om 15:14:
Lieve Angela, bedankt dat je de tijd hebt genomen om me verder te helpen met de vragen die ik heb. Bedankt voor de oprechte reading, heb weer stof gekregen om over na te denken, maar vooral handvaten om er wat mee te doen. De antwoorden liggen binnen in mezelf, niet in de wereld buiten mezelf! Liefs, Malika
Heleen schreef op 16 januari 2012 om 15:13:
Lieve Angela, Dank je voor 2 zeer treffende readings over mij en mijn peuterdochtertje. Ze gaven me veel aanknopingspunten om te werken aan de knelpunten in mijn relatie met haar als die met mijzelf. Het blijft hรฉรฉl bijzonder om te merken, dat iemand zo'n gave heeft om aan een foto te zien wat er bij jou speelt. De wijze waarop je het overbrengt en voorziet van tips is zeer prettig. Nogmaals mijn (onze) hartelijke dank!
Kai schreef op 11 januari 2012 om 15:13:
Een reading over de hond met veel raakpunten. Nieuwe opzichten opgedaan en handvaten om weer verder op te bouwen. De reading is eerlijk en oprecht, alsmede met gevoel geschreven. Een mooie aanrader.
Bregje schreef op 30 december 2011 om 15:21:
Lieve Angela, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt...jij hebt echt hart voor mens รฉn dier! Ik vond de reading een heel bijzondere ervaring en herken veel dingen. Nogmaals super bedankt! En natuurlijk wensen we jou alvast een geweldig 2012!
joskevancapel@hotmail.com schreef op 6 december 2011 om 15:20:
Lieve Angela, een paar jaar geleden heb je al eens een reading gedaan van mij, daar heb ik veel profijt van gehad en regelmatig lees ik hem nog eens door,als steuntje in de rug. Al lang heb ik de wens om een reading te laten doen van mijn ouders. Ik ben blij dat ik het nu heb laten doen, een gedachte die toch elke keer weer naar voren kwam is nu beantwoord. Lieve Angela, fijn dat je mensen op deze manier kan en mag helpen. Dankjewel.
Sandra schreef op 28 oktober 2011 om 15:18:
Lieve Angela, je hebt mij met de reading een goede zet in de juiste richting gegeven. Ik merkte dat ik bleef hangen in verdriet en jij hebt mij laten zien dat ik dat ook om kan gaan zetten in iets positiefs. Er ligt een nieuwe weg voor mij open, kansen om te grijpen, gewoon weer gaan genieten van mijn leven. Dat heb je mij laten zien. Je hebt mij ook laten zien waar mijn eigen knopen zitten, waar ik aan kan werken. Ik realiseer mij dat ik er echt nog niet ben, dat mijn weg nog lang is, dat mijn verdriet niet zomaar weg is door jou reading, maar je hebt iets bij mij wakker gemaakt. Ik wil leven, en aan mijzelf werken, het gaat om mij, daar ga ik mij op concentreren. Dank je wel.
Noor schreef op 27 oktober 2011 om 15:20:
dag Angela, 15 dagen na de huisreiniging. de kwaliteit van wonen en welbevinding is goed geworden. Dit had ik meteen al moeten doen, voordat ik hier ging wonen. Ook de verhouding met de oudere dames in deze flat is in stijgende lijn. De overleden vrouw leefde met veel van de oudere bewoners in onmin. Ik begin me een beetje thuis te voelen. Zelf geloof ik, dat een huis ook energie is, alles is energie. Het huis bewaarde haar negatieve gevoelens of zoiets, boosheid en angst en het moment van haar dood. Je hebt een bijzondere gave om zoโ€™n energie te verwijderen. Liefs van Nora.
Fran schreef op 18 oktober 2011 om 15:18:
Ik vond praktijk Havayah via google. Door de overzichtelijke site en goede recensies maakte ik meteen een afspraak voor een huisreiniging en daar heb ik geen spijt van gekregen. Angela is langsgekomen en dankzij haar gave kwam een voor mij onbestemd gevoel tot uitdrukking in een duidelijk verhaal en een spirituele reiniging van het huis. Door de warme persoonlijkheid van Angela had ik meteen een vertrouwd gevoel en dankzij haar vakmanschap kreeg ik een duidelijke analyse, conclusie en oplossing. Achteraf ontving ik alles uitgewerkt in een verslag. Angela zegt wat ze doet en doet wat ze zegt en is daarom hรฉt voorbeeld dat een gave als de hare niet zweverig of vaag hoeft te zijn maar juist duidelijkheid schept, ondersteunt en verder helpt! Nogmaals dank! Groetjes Fran
Caitlin schreef op 13 oktober 2011 om 15:00:
Hoi lieve Angela, ik wil je bedanken voor de prachtige reading. Het was een bijzondere ervaring, ik had echt even het gevoel alsof ik zรฉlf contact had met mijn mooie Bijoutje..Het was prettig om antwoorden te krijgen, dat geeft een bepaalde rust. Groetjes, Caitlin.
Nora schreef op 9 augustus 2011 om 15:00:
lieve angela harstikke bedankt voor je reading van jazzy.ik ben tot tranen geroerd en zit dan ook behoorlijk te huilen.je slaat met veel dingen de spijker op zijn kop.je weet precies van hoe en wat.ik sta er versteld van.ik ben je dan ook zeer dankbaar en weet nu wat me te doen staat.bedankt angela. grt noor en een pootje van jazzy en poppy
Daphne schreef op 4 juli 2011 om 14:59:
Lieve Angela. Bedankt voor je reading. Ik ben er nog steeds ondersteboven van. Vond het emotioneel te lezen en word nog steeds emotioneel als ik het lees. Je slaat met veel zaken de spijker op z'n kop. Je hebt een ongelooflijk bijzondere gave, koester dit en.....je kan hier nog heel veel mensen mee helpen.... Groetjes Daphne
Truus schreef op 8 juni 2011 om 14:59:
Hallo Angela, Nogmaals bedankt voor de fotoreading van Rocky. Wat je vertelde over zijn voorgeschiedenis was best even schrikken. Wat zijn gezondheid betreft had je het helemaal goed. Ik zal je advies zeker opvolgen. Groetjes Truus
Lieke schreef op 5 juni 2011 om 14:59:
Beste Angela, Hartelijk dank voor de fotoreading van onze hond. Heel herkenbaar en het geeft ook handvatten om haar beter te laten aarden hier omdat ze oorspronkelijk uit Turkije komt. We gaan aan de slag met je tips en laten heel graag over een aantal maanden nog een reading doen om te kijken of ze zich meer thuis gaat voelen! Nogmaals hartelijk dank.
Elize schreef op 10 april 2011 om 14:58:
Hoi Angela, Wederom een fotoreading van een paard laten doen. Welliswaar niet zo'n bijzondere reading als van Cayenne, maar dat is en blijft een speciaal paard ๐Ÿ™‚ Deze reading heeft mij ontzettend geholpen hierdoor weet ik dat de keuze die ik gemaakt heb goed is geweest. Nogmaals bedankt. Groetjes, Elize
Rhianne schreef op 9 april 2011 om 14:58:
Hallo Angela, heel erg bedankt voor de fotoreading van onze hond. Hiermee zijn onze gedachten en gevoelens bevestigd en zijn wij weer een stap verder! Wij hebben er veel aan gehad! Groeten, Rhianne
A.S. schreef op 28 maart 2011 om 14:58:
Lieve Angela, bedankt voor de eerste belangrijke stap op weg! Heel fijn dat ik dankzij de healing en ons gesprek meer kalmte en ook vertrouwen heb kunnen vinden. Ik wil je heel erg bedanken voor de tijd die je voor ons hebt genomen, de oefeningen en de reading die je me hebt opgestuurd en het vertrouwen in mezelf dat je me deels hebt terug kunnen geven. Ik wens heel veel licht en voorspoed toe verder met de praktijk. Misschien dat onze wegen elkaar nog eens kruizen.
Sanna schreef op 9 februari 2011 om 14:57:
Hallo Angela, Dank voor je bijzondere fotoreading! De tranen stromen over mijn wangen. Heel treffend. Ook heel fijn om wat positieve dingen over mijzelf te lezen. Ik weet zeker dat je veel mensen kan helpen, het is heel bijzonder wat jij doet....
Hedwig schreef op 3 februari 2011 om 14:57:
Angela, heel erg bedankt voor de fotoreading, het is goed te weten dat er meer is tussen hemel en aarde, ik kan nu beginnen aan het loslaten van mijn grote verdriet...
Malika schreef op 26 november 2010 om 15:02:
Hoi Angela, Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de fotoreading! Bepaalde dingen die ik las, kon ik gelijk plaatsen en ik weet nu ook wat me te doen staat. Ik vond het ook heel fijn om te horen dat er iemand bij me is, ook al zie ik diegene niet zelf. Zo heb je toch wel het gevoel dat je er niet alleen voor staat, je dierbaren zullen je nooit in de steek laten. Ik neem ooit nog wel contact met je op om je te laten weten hoe de dingen er dan voor staan. Groetjes, Malika
Aletta schreef op 5 september 2010 om 15:01:
Heel erg bedankt voor de fotoreading. Veel dingen die je daarin zei waren al duidelijk voor me, maar toch goed om weer te horen want dan kan ik eraan gaan werken. Groetjes
Mirjam schreef op 14 juli 2010 om 15:01:
Hallo Angela, Dankjewel voor de reading, ik heb er veel aan gehad en ga er ook zeker wat mee doen. Ik zou graag aan het eind van het jaar nog een keer bij je langs willen komen, daar bel ik je dan nog over. Liefs, Mirjam
Elise schreef op 17 juni 2010 om 15:01:
Hoi Angela, Heel erg bedankt voor de fotoreading van mijn paard. Er is me veel duidelijk geworden. Alleen die man die bij mijn paard staat, maar daar heb ik je al over gemaild. Enne misschien binnenkort wel een reading over mezelf, maar dat laat ik je nog weten. Groetjes, Elize
Marieke schreef op 12 februari 2010 om 12:57:
Dag Angela, bedankt voor het 'reinigen' van mijn huis! Het vermoeden dat ik had, dat er 'iemand' op zolder was is bevestigd. Mooi dat we die persoon hebben kunnen helpen. Ik weet zeker dat het geen toeval is geweest dat ik op je site terecht bent gekomen. Het heeft zo moeten zijn!! Het voelde meteen goed toen je bij me kwam. Toch spannend om een 'vreemd' iemand in je huis te laten. Het is een hele bijzondere ervaring voor me geweest. Bedankt hiervoor!! Ik wens je heel veel succes verder en wie weet tot ziens!! Groetjes, Marieke.
Ron schreef op 9 februari 2010 om 12:57:
Merry Meet Angela, Je site ziet er goed verzorgd uit, toppie! We hebben duidelijk meer gemeen dan we denken. Blessed BE! Ron
Evelina schreef op 22 januari 2010 om 12:58:
Hoi Angela. bedankt voor je fijne fotoreading en nu valt alles op zijn plaats het klopt allemaal. ik heb ook al een vermoeden wie die andere persoon is die je noemt.nog heel hartelijk dank ben er heel blij mee en bewaar hem bij dangers zijn papieren.
Petra schreef op 27 december 2009 om 13:01:
Hoi Angela, Bedankt voor de fijne reading. Ik moest het even op me in laten werken, het was niet altijd wat ik wilde horen, maar wel stof om over na te denken. Fijn dat je de mogelijkheid biedt voor verdere hulp. Ik ga daar waarschijnlijk gebruik van maken. Met vriendelijke groet, Petra
Joke schreef op 16 december 2009 om 13:01:
Hallo Angela. vond het heel spannend om een fotoreading te laten doen. Maar ik ben er nu wel erg blij mee. Alles wat je vertelde was duidelijk, en herkenbaar. Weet nu toch wel meer over mijzelf en waar ik aan kan gaan werken. Heel mooi vond ik ook dat je een hond bij mij zag, dat was meer als 50 jaar geleden mijn maatje, heel bijzonder. Fijn dat ik je op deze manier heb leren kennen en ik hoop dat je nog meer mensen blij kan maken met je gave. Heel veel liefs, Joke
Ina schreef op 23 oktober 2009 om 13:00:
Hallo angela. Hartelijk dank voor de fotoreading die je hebt gedaan voor mijn kat. Ik weet nu wat er in haar omgaat, en voel een groot respect voor haar. Een en ander is me nu veel duidelijker. Ik hoop dat we nog een fijne tijd samen hebben. Groetjes, Ina
Anel schreef op 27 september 2009 om 13:00:
Angela, eerst dacht ik dat ik toevallig op je website terecht kwam, maar na je bijzondere fotoreading weet ik zeker dat het geen toeval was. Ik wil je uit de grond van me hart bedanken voor je tips, eye openers en vooral ook dat je me aan het denken hebt gezet. Het is een prachtige gave die je hebt en ik weet zeker dat je nog heel veel mensen op weg zullen helpen. Heel veel succes met alles waar je voor staat, en Angela nogmaals bedankt! Tot schrijfs, veel liefs Anel
Marieke schreef op 19 september 2009 om 12:59:
Hรฉ Angela, ik heb je website en al wat je doet gelezen. Dit schoot me te binnen: ik heb eenmaal mijn zoons (naam bij je bekend) kamer gereinigd omdat hij last had van zijn overleden grootvader. Er lijkt na verloop van tijd toch wat meer rust te zijn gekomen voor hem. Ik heb het hem nooit verteld, ik deed dit ook in opdracht van iemand die zijn voeten behandelde die iemand kende die dit als opdracht gaf. Je bent een bijzonder iemand met gaven.
groet Marieke.
Hennie schreef op 15 juli 2009 om 12:59:
hallo Angela, bij 'toeval' kwam ik op je site en ik was verbaasd hoeveel wij gemeen hebben tot en met de leeftijd toe dat het weer op kwam zetten. al heb ik geen Jannie leren kennen maar een Hannie. Al de dingen die jij hebt gedaan zowat heb ik ook gedaan maar ik doe er nog niet zoveel mee. Mijn complimenten voor je site! heel mooi en ik wens je veel succes verder. (en ik hoop een beetje in jouw voetsporen te mogen volgen). lieve groeten, Henny
Hannie Delissen schreef op 9 juni 2009 om 12:58:
Hallo Angela, Bedankt voor je mooie reading en aura schilderij. Het klopt helemaal wat je schreef. Ik heb hem al vaak doorgelezen en steeds lees ik weer iets nieuws. Leuk om zo inzichten te krijgen over jezelf. Bedankt, liefs Hanny Delissen, Heel.
Mirjam schreef op 28 mei 2009 om 13:04:
Hallo Angela, Ik wil je nogmaals bedanken voor je fotoreading, ik herken er veel in. Ik ben nu brandnetelthee aan het drinken en hoop hierdoor wat minder zwaar gevoel te krijgen, het is nu al wat minder en ik voel me wat rustiger. Je zag op de foto van mij een vlinder bij mijn hoofd, ik denk dat mijn oom bij mij is voor steun en begeleiding, hopelijk kan ik binnenkort ook met hem communiceren. Ik wens je nog vele mooie readingen toe. Lieve groet, Mirjam
Horselover schreef op 14 mei 2009 om 13:05:
Hallo Angela,
ik wil je bedanken voor de fijne reading over mijn paard. Ik had ontzettend veel vragen over haar verleden en over haar gedrag, maar je hebt alles ontzettend goed uitgelegt en ik weet waar ik nu aan toe ben. Ik vind het fijn dat ik weet waarom ze nu met bepaalde dingen moeite heeft. Na de foto reading hebben we nog telefonisch contact gehad over de reading en hebben we nog het een en ander besproken. Ik vind het bijzonder wat je kan. Ik weet zeker dat je nog vele mensen & dieren gaat helpen. Bedankt.
Els schreef op 9 mei 2009 om 13:05:
Hey Angela,
Hoe gaat het met jou en je bezigheden? Als ik de berichten lees lijken je readings goed te doen. Weet je dat ik die van mij - die je destijds heb gedaan - onlangs ook nog eens heb doorgelezen. Geweldig fijn hoeveel dingen overeenkomen. Ben je ondertussen alleen werkzaam in praktijk havaya? Maandag ga ik naar een opleiding paranormaal genezer voor een intake gesprek en proefles. Spannend. Dank je trouwens nog voor het aanpassen van mijn website link! (De naam van de site is echter niet de tirade maar de triade. Groetjes en succes en plezier met alles, Els
Monique schreef op 29 april 2009 om 13:04:
Monique
Dank je wel voor de reading van mijzelf en ook die voor mijn dochter, ze zijn waardevol en de puzzel zal zo wel meer op zijn plek gaan vallen. We wensen je heel veel succes toe met alles waar je voor staat! Liefs
Monique schreef op 5 april 2009 om 12:43:
Lieve Angela,
Bedankt voor de reading, ik ben er wel mee verder gekomen en het geeft ook troost, je hebt het mooi verwoord.. liefs Monique
Aziza schreef op 12 januari 2009 om 12:43:
Beste Angela,
Heel erg bedankt voor je reading. Het heeft me echt even wat meer duidelijkheid en richting gegeven. Heel bijzonder dat jullie met zulke specifieke informatie mensen verder kunnen helpen! Veel succes ermee voor de toekomst!
Groetjes, Aziza
Sanny schreef op 27 december 2008 om 12:42:
Hey Angela

wilde je allereerst bedanken voor de aura-reading en het schilderij. Je sloeg de nagel (bij wijze van spreken) vaak op de kop. Dingen die ik wel voelde, maar blijkbaar niet wilde zien. Ik heb er veel uit geleerd en weet nu waar ik meer energie in moet steken (en waar net niet) om spiritueel te groeien. Het schilderij staat op mijn altaartje in onze meditatiekamer en helpt me elke dag bij het realizeren hiervan.

ik wens je veel licht en liefde in het komende jaar

liefs
Rie schreef op 2 november 2008 om 12:42:
Hallo Angela,

Ja zoals beloofd schrijf ik in je gastenboek over de reading die je hebt gegeven over mijn vader die 22 april door een hartstilstand overleed ja ik was erg verbaasd en vond het erg goed allemaal wat je verteld hebt ik ben nog bezig dingen te analiseren en zal je ook nog wel een paar vragen stellen die ik wil weten als het mogelijk is ik was erg onder de indruk ja nog en wil je dan ook erg hartelijk bedanken hiervoor en zal dit erg koesteren.

Liefs Rie
Henny van Zanten schreef op 28 oktober 2008 om 12:41:
Lieve Angela,
Wat een prachtige website!!
Ik heb genoten van de uitleg, de schilderijen en de tien regels.
Heel veel liefs en heel veel succes,
Henny
Diane schreef op 16 oktober 2008 om 12:41:
Hoi Angela
Bedankt voor de mooie reading, hij was heel herkenbaar,en heeft veel emotie bij mij los gemaakt. Ik heb hem net pas gekregen dus ga hem nog een paar maal aandachtig doorlezen, want iedere keer lees ik iets nieuws..
Veel liefs en nogmaals bedankt Diane
Ineke schreef op 9 juli 2008 om 12:39:
hallo
ik geloof dat ik na de vakantie maar eens contact met jullie opneem. dat ik dit gevonden heb is niet voor niets.mooi indruk wekkende site
Ervaringen klanten