Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
147 berichten.
Jacqueline uit Deventer heeft geschreven op 20 oktober 2017 om 14:23:
Ik vroeg Angela een persoonlijke tarotkaart reading over een dilemma waar ik erg mee worstelde. Treffend! Wat was dit een mooie en uitgebreide reading! Bevestigde precies de keuze die ik inmiddels had gemaakt. Als steun kon ik deze kaartreading heel goed gebruiken. Angela je bent echt goed!
Madelon uit Zoetermeer heeft geschreven op 14 oktober 2017 om 21:14:
Ik heb van Angela een Reading mogen ontvangen voor mijn kitten. Aangezien dit kleine wezentje al eea heeft meegemaakt in haar korte leventje wilde ik graag wat meer inzicht in hoe ze zich voelt en waar haar gedragsproblemen vandaan kunnen komen. Ik heb hier duidelijke antwoorden op gekregen.

Er is voor mij bevestiging gekomen, maar ook zeker nieuwe info waar ik echt wat aan heb. Niet alleen over het katje, maar ze kon ook precies benoemen wat voor vraagstukken, zorgen en gedachten mij bezighouden. Dat heeft zeker bijgedragen aan de bewustwording.

Ik ben ook meteen aan de slag gegaan met de tips die ik kreeg. Dankbaar voor deze Reading!!
Marion uit Nederhorst den Berg heeft geschreven op 2 oktober 2017 om 11:19:
Erg duidelijke reading ontvangen over mijn zoontje met zeker dingen erin die echt klopte.
Mandy uit Almere heeft geschreven op 25 augustus 2017 om 07:34:
Vorige week is Angela bij mij geweest voor een huis reiniging.
Ik ben zelf op het balkon gaan zitten zodat Angela de ruimte had om het huis aan te voelen en te luisteren.
Daarna hebben we het besproken en kwamen wij tijdens het praten over het huis en over mijzelf erachter dat wij aardig wat raakvlakken hadden en konden daar lang over praten.
Het was fijn om met iemand te kunnen praten die dingen op zijn/haar eigen manier ook een zelfde soort eindpunt. Niet iedereen begrijpt je omdat ze het niet zelf hebben meegemaakt.

Na ons gesprek heeft ze het huis gereinigd met salie en hebben we weer even zitten praten. Wat erg fijn was. Eigenlijk voelde het al vrij snel rustiger in huis. Ik heb de volgende dag tot 12.30 kunnen slapen. En een vriendin merkte ook wat meer rust in huis.

Angela, bedankt voor de reiniging, voor je openheid en je adviezen.
Kim uit Arnhem heeft geschreven op 17 mei 2017 om 19:37:
Beste Angela,

Dank je wel voor de mooie kaart die je voor Moederdag gemaakt hebt! Je ging snel en zorgvuldig te werk. De kaart vond ik treffend. Op Moederdag heb ik die aan mijn moeder gegeven en zij gaf aan dat ze, de dingen die er in staan, net gisteren aan iemand had verteld. Dat heb je dus goed gedaan.

Groetjes!
Ervaringen klanten