Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
127 berichten.
S uit Utrecht schreef op 16 januari 2017 om 16:46:
Ik heb bij Angela een speedconsult-reading laten doen en deze mogen ontvangen. Alles eerst even goed laten bezinken en het is zo mooi om zoiets terug te krijgen. Waardoor dingen op zijn plek vallen en het ook een stuk rust geeft nu. Ook is er ruimte om nog vragen te stellen, ontzettend fijn. Nogmaals bedankt Angela voor je tijd! ๐Ÿ™‚
isabelle uit Antwerpen schreef op 16 januari 2017 om 13:23:
Ik heb een fotoreading laten doen door Angela , de raad die ik kan geven, lees de tekst rustig door en laat het even bezinken, daarna komen de antwoorden vanzelf! Alvast bedankt Angela, ook voor je extra tijd!
Ev schreef op 13 november 2016 om 11:32:
Ik heb een speedconsult mogen ontvangen; het contact met Angela was vlot en fijn, het speedconsult herkenbaar en interessant! ๐Ÿ™‚
Guusje uit amsterdam schreef op 10 november 2016 om 12:00:
Ik vond het een duidelijk consult van Angela Het was een bevestiging heel fijn ๐Ÿ™‚
Ronald schreef op 28 oktober 2016 om 14:57:
Hallo Angela.
Dank je wel voor het kaartje wat ik op je Facebookpagina heb gekregen. Dat ik je nogmaals gevraagd heb om een advies te krijgen van uit de andere kant, komt door de vorige keer dat ik je gevraagd heb om te kijken of je contact kon krijgen met mijn overleden vrouw.
Ik ben een beetje schuchter om dit soort dingen te vragen aan andere mensen. Niet dat ik dit voor onmogelijk houdt maar gewoon het is zo persoonlijk en een heel gevoelig onderwerp. Maar je wist mij snel gerust te stellen en stelde vragen die er toe deden en het probleem open op tafel legde. Na ons korte gesprekje ben je aan het werk gegaan voor mij.
Dat resulteerde in een uitvoerig rapport waar je in schreef wat je gedaan had en welke dingen je te horen had gekregen. En die dingen waren wel degelijk antwoorden op mijn vragen, ook op de vragen die ik wel gedacht heb maar niet aan je gevraagd...de vragen achter de vragen.
Het rapport was duidelijk geschreven en ik heb er veel aan gehad en nog steeds.
Het heeft mij verder geholpen en daarvoor wil ik je nogmaals bedanken.
Groet Ronald C Dienaar
Ervaringen klanten