Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
151 berichten.
Aziza heeft geschreven op 12 januari 2009 om 12:43:
Beste Angela,
Heel erg bedankt voor je reading. Het heeft me echt even wat meer duidelijkheid en richting gegeven. Heel bijzonder dat jullie met zulke specifieke informatie mensen verder kunnen helpen! Veel succes ermee voor de toekomst!
Groetjes, Aziza
Sanny heeft geschreven op 27 december 2008 om 12:42:
Hey Angela

wilde je allereerst bedanken voor de aura-reading en het schilderij. Je sloeg de nagel (bij wijze van spreken) vaak op de kop. Dingen die ik wel voelde, maar blijkbaar niet wilde zien. Ik heb er veel uit geleerd en weet nu waar ik meer energie in moet steken (en waar net niet) om spiritueel te groeien. Het schilderij staat op mijn altaartje in onze meditatiekamer en helpt me elke dag bij het realizeren hiervan.

ik wens je veel licht en liefde in het komende jaar

liefs
Rie heeft geschreven op 2 november 2008 om 12:42:
Hallo Angela,

Ja zoals beloofd schrijf ik in je gastenboek over de reading die je hebt gegeven over mijn vader die 22 april door een hartstilstand overleed ja ik was erg verbaasd en vond het erg goed allemaal wat je verteld hebt ik ben nog bezig dingen te analiseren en zal je ook nog wel een paar vragen stellen die ik wil weten als het mogelijk is ik was erg onder de indruk ja nog en wil je dan ook erg hartelijk bedanken hiervoor en zal dit erg koesteren.

Liefs Rie
Henny van Zanten heeft geschreven op 28 oktober 2008 om 12:41:
Lieve Angela,
Wat een prachtige website!!
Ik heb genoten van de uitleg, de schilderijen en de tien regels.
Heel veel liefs en heel veel succes,
Henny
Diane heeft geschreven op 16 oktober 2008 om 12:41:
Hoi Angela
Bedankt voor de mooie reading, hij was heel herkenbaar,en heeft veel emotie bij mij los gemaakt. Ik heb hem net pas gekregen dus ga hem nog een paar maal aandachtig doorlezen, want iedere keer lees ik iets nieuws..
Veel liefs en nogmaals bedankt Diane
Ervaringen klanten