Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
151 berichten.
Violet Bakker uit Amsterdam heeft geschreven op 28 juli 2020 om 12:31:
Beste Angela, dankjewel voor je hulp met onze Elsa, we zaten met onze handen in het haar. Ik heb veel aan je informatie en inzichten gehad en met Elsa gaat het inmiddels een stuk beter, zo fijn! Ik vind jou een hele fijne, toegankelijke dierentolk[ als ik t zo kan noemen ) en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vergeleken met dierenarts kosten kun je beter bij jou een consult boeken! dan is het nog steeds goed om naar een dierenarts te gaan, maar ik wilde dat ik het eerder had gedaan met Elsa. Nogmaals bedankt voor je hulp en als ik er niet uitkom met de poezen consulteer ik je weer. Groetjes Violet! Milo en Elsa
Ria uit Zandvoort heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:16:
Wat de treffende reading. Hier kunnen we echt wat mee . Het gaat al beter met ons. We gaan ook zeker naar Larah haar achterhand laten kijken
Heel erg bedankt
Simone heeft geschreven op 25 mei 2020 om 16:34:
Beste Angela,
Wat een indrukwekkende reading mocht ik van je ontvangen. Een deel van de boodschap kwam rechtstreeks binnen en heb ik al een plaats kunnen geven. Een ander deel blijft zoeken, maar dat gaat goed komen. Dank je voor je rake woorden!
Mortier Kathy uit Belgiรซ heeft geschreven op 16 mei 2020 om 19:53:
Heb een reading van ons overleden hondje Flossy aangevraagd. Na het lezen van de reading hebben we toch een traantje gelaten. De opmerkingen waren zeer treffend en we zijn dan ook zeer blij dat we een bevestiging hebben gekregen dat onze lieve meid nu geen pijn meer heeft. Ze heeft ook een spiegel voorgehouden waarmee we verder aan de slag kunnen. Bedankt voor deze mooie reading.
Marianne van Dam uit Almere heeft geschreven op 15 mei 2020 om 13:36:
Hoi Angela,
Erg blij met de boodschap die ik kreeg via een spirituele kaart, ik kan me er helemaal in vinden ๐Ÿ™‚
Intussen ook 1 aangevraagd voor een vriend, als verjaardagscadeau!

Liefs Marianne
Ervaringen klanten