Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
143 berichten.
Mortier Kathy uit Belgiรซ heeft geschreven op 16 mei 2020 om 19:53:
Heb een reading van ons overleden hondje Flossy aangevraagd. Na het lezen van de reading hebben we toch een traantje gelaten. De opmerkingen waren zeer treffend en we zijn dan ook zeer blij dat we een bevestiging hebben gekregen dat onze lieve meid nu geen pijn meer heeft. Ze heeft ook een spiegel voorgehouden waarmee we verder aan de slag kunnen. Bedankt voor deze mooie reading.
Marianne van Dam uit Almere heeft geschreven op 15 mei 2020 om 13:36:
Hoi Angela,
Erg blij met de boodschap die ik kreeg via een spirituele kaart, ik kan me er helemaal in vinden ๐Ÿ™‚
Intussen ook 1 aangevraagd voor een vriend, als verjaardagscadeau!

Liefs Marianne
Marjan uit Almere heeft geschreven op 13 april 2020 om 19:02:
Hoi hoi, afgelopen donderdag een hele mooie spirituele kaart gehad van Angela.een kaart die op het lijf (mijn lijf) geschreven is. Met een songtekst erbij waarbij ik letterlijk bijna in een spiegel keek, zo treffend...lieve Angela, volgende maand is mijn vriendin jarig, je begrijpt natuurlijk al, wanneer ik je weer mail. Liefs van mij.
Maria van Adrichem uit Amsterdam heeft geschreven op 26 maart 2020 om 16:00:
Vandaag een fotoreading ontvangen. Was zeer verhelderend, maar bevestigde ook vele dingen wat ik zelf al voelde en dacht. Bevestigd ook dus zeer zeker dat jouw intuรฏtie ook iets is wat je moet vertrouwen. Je bent meer zeker van jezelf dan je denkt.๐Ÿ˜‰ Dank je wel Angela...vooral de getrokken kaarten erbij geeft mij een extra boost vertrouwen in hoe ik erin sta en wat mijn plan van aanpak nu is. Vorige aanpak heeft namelijk nooit gewerkt.
Marjan uit Almere heeft geschreven op 14 februari 2020 om 21:51:
Vandaag een hele mooie spirituele kaart ontvangen, (laten maken) voor mijn zoon Roberto, gemaakt door Angela. Wat een mooi bericht uit de kosmos, het was net of ik mijn broer hoorde praten. Dankjewel Angela, ik wil zeker nog een paar spirituele kaarten door je laten maken met hulp uit de kosmos.
Liefs Marjan ๐Ÿ˜˜
Ervaringen klanten