Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
153 berichten.
Moniek uit Den Haag heeft geschreven op 16 september 2021 om 16:55
Ik had bevestiging nodig. Je kan zo erg aan jezelf twijfelen als jij die beslissing moet maken. Daarom de reading voor mijn 'tijdelijke' kat aangevraagd. Waarom bijt ze, waarom is ze bij mij terecht gekomen, etc.

Je krijgt echt (maar echt!) een waardevolle reading. Een reading die eerlijk is en waar woorden niet worden ingeslikt als schrikreactie. Harstikke nodig en fijn. Fijne tips waar ik mee aan de slag ga. En mijn kat gaat rust krijgen die zij zo hard heeft verdiend. Een echte dame, zo mooi om te horen dat ze het wel redt en het wel aankan allemaal.

Dan de drie kaarten. Precies de kaarten die zo aansluiten! Ik ga een nieuwe start maken en die kaarten sluiten exact aan. Met een korte, maar krachtige bijschrijving wat je kan doen om het waar te maken.

Ik wil je Harstikke bedanken, ook voor je eerlijkheid dat het wat langer duurt. Er wordt gewacht met de reading tot er ruimte is en dit betekent dat er echt met de volle 100% naar gekeken wordt.
hilde uit Brugge heeft geschreven op 14 mei 2021 om 16:20
Dag Angela, je reading van Ben was erg accuraat & ook erg bijzonder. Dank je, het was alsof hij weer even bij me was. En eigenlijk is hij er ook nog. Dank je ook voor de tips. Misschien kan ik nu een stapje in de richting van "opnieuw leven" zetten. Hartelijk dank! xxx
Linda uit Heerhugowaard heeft geschreven op 16 april 2021 om 18:50
Lieve Angela,

Bedankt voor de mooie en treffende reading van onze lieve Wopper!
Ik raad iedereen, die met vragen zit over hun (overleden) huisdier een reading bij jou aan.
Wij zullen zeker bij jou terugkomen.

Lieve groet,
Linda
Cynthia uit ALMERE heeft geschreven op 19 maart 2021 om 20:51
Lieve Angela,

ik vind je werk prachtig! Heel origineel. Ben blij dat ik je gevraagd heb om mijn dienblad te maken. Heel hartelijk dank hiervoor. Het eindresultaat is altijd even spannend, maar wat is het mooi geworden! Het dienblad is one of a kind. Daar houd ik van!
Liesbeth uit Rotterdam heeft geschreven op 7 maart 2021 om 17:15
Lieve Angela,
Dank je wel voor de mooie en leerzame reading die je voor me hebt gedaan. Wat herken ik mezelf hierin!
Ik heb de reading een aantal keren gelezen en goed laten bezinken en ben inmiddels begonnen om je adviezen op te volgen.
Ik raad iedereen van ganser harte aan een reading bij jou te laten doen.
Nogmaals bedankt Angela!
Lieve groetjes, Liesbeth
Ervaringen klanten