Ervaringen klanten

Deel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste klant van Praktijk Havayah.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
154 berichten.
Riet Stoelwinder uit Apeldoorn heeft geschreven op 16 november 2021 om 17:23
Goedenavond,
Helaas veel later dan bedoeld, maar hier een reactie op de reading van Thunder. Inmiddels is hij naar asiel gebracht. Hij had meerdere bijt incidenten na elkaar, en daarom heeft dochter de hond niet gehouden. Mede haar woonomstandigheden, alsmede (beperkt)inzicht in oorzaak gevolg, heeft voor mij de behoefte gevormd een reading te vragen. Veel is zeker aannemelijk zo de foto reading mijn vragen beantwoord. Helaas is dochter impulsief in aankoop en is daarom Thunder bij haar terecht gekomen ipv bij een adres waar hij gerehabiliteerd zou kunnen worden met voldoende liefde en aandacht. Lastig om op afstand te staan, dochter is voor de wet volwassen, dus ik heb in die zin niet veel meer te beschermen. Evengoed. De reading was fijn en helder. Zo nodig doe ik nog eens een beroep. Hartelijke groet Riet
Moniek uit Den Haag heeft geschreven op 16 september 2021 om 16:55
Ik had bevestiging nodig. Je kan zo erg aan jezelf twijfelen als jij die beslissing moet maken. Daarom de reading voor mijn 'tijdelijke' kat aangevraagd. Waarom bijt ze, waarom is ze bij mij terecht gekomen, etc.

Je krijgt echt (maar echt!) een waardevolle reading. Een reading die eerlijk is en waar woorden niet worden ingeslikt als schrikreactie. Harstikke nodig en fijn. Fijne tips waar ik mee aan de slag ga. En mijn kat gaat rust krijgen die zij zo hard heeft verdiend. Een echte dame, zo mooi om te horen dat ze het wel redt en het wel aankan allemaal.

Dan de drie kaarten. Precies de kaarten die zo aansluiten! Ik ga een nieuwe start maken en die kaarten sluiten exact aan. Met een korte, maar krachtige bijschrijving wat je kan doen om het waar te maken.

Ik wil je Harstikke bedanken, ook voor je eerlijkheid dat het wat langer duurt. Er wordt gewacht met de reading tot er ruimte is en dit betekent dat er echt met de volle 100% naar gekeken wordt.
hilde uit Brugge heeft geschreven op 14 mei 2021 om 16:20
Dag Angela, je reading van Ben was erg accuraat & ook erg bijzonder. Dank je, het was alsof hij weer even bij me was. En eigenlijk is hij er ook nog. Dank je ook voor de tips. Misschien kan ik nu een stapje in de richting van "opnieuw leven" zetten. Hartelijk dank! xxx
Linda uit Heerhugowaard heeft geschreven op 16 april 2021 om 18:50
Lieve Angela,

Bedankt voor de mooie en treffende reading van onze lieve Wopper!
Ik raad iedereen, die met vragen zit over hun (overleden) huisdier een reading bij jou aan.
Wij zullen zeker bij jou terugkomen.

Lieve groet,
Linda
Cynthia uit ALMERE heeft geschreven op 19 maart 2021 om 20:51
Lieve Angela,

ik vind je werk prachtig! Heel origineel. Ben blij dat ik je gevraagd heb om mijn dienblad te maken. Heel hartelijk dank hiervoor. Het eindresultaat is altijd even spannend, maar wat is het mooi geworden! Het dienblad is one of a kind. Daar houd ik van!
Liesbeth uit Rotterdam heeft geschreven op 7 maart 2021 om 17:15
Lieve Angela,
Dank je wel voor de mooie en leerzame reading die je voor me hebt gedaan. Wat herken ik mezelf hierin!
Ik heb de reading een aantal keren gelezen en goed laten bezinken en ben inmiddels begonnen om je adviezen op te volgen.
Ik raad iedereen van ganser harte aan een reading bij jou te laten doen.
Nogmaals bedankt Angela!
Lieve groetjes, Liesbeth
Ron Visser uit Almere heeft geschreven op 27 januari 2021 om 07:37
Mijn vrouw en ik zijn heel erg blij en dankbaar dat Angela onze poes Mini zo goed heeft geholpen.
We waren ten einde raad, met ons handen in ons haar en wisten echt niet meer wat te doen na diverse bezoekjes aan de dierenarts.
Het gaat nu weer geweldig met Mini, dat is mede dankzij het werk van Angela!
Heel erg bedankt!!
Annefleur uit Groningen heeft geschreven op 5 september 2020 om 14:09
Beste Angela,
Nogmaals hartelijk dank voor de reading van mijn honden.
Erg bijzonder hoe je zonder enig voorkennis zoveel kan vertellen! Je vertelde absoluut feiten en kon voor mij de laatste ontbrekende puzzelstukjes geven.
Echt een aanrader en dit waren zeker niet mijn laatste readings...
Groet Annefleur
Violet Bakker uit Amsterdam heeft geschreven op 28 juli 2020 om 12:31
Beste Angela, dankjewel voor je hulp met onze Elsa, we zaten met onze handen in het haar. Ik heb veel aan je informatie en inzichten gehad en met Elsa gaat het inmiddels een stuk beter, zo fijn! Ik vind jou een hele fijne, toegankelijke dierentolk[ als ik t zo kan noemen ) en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vergeleken met dierenarts kosten kun je beter bij jou een consult boeken! dan is het nog steeds goed om naar een dierenarts te gaan, maar ik wilde dat ik het eerder had gedaan met Elsa. Nogmaals bedankt voor je hulp en als ik er niet uitkom met de poezen consulteer ik je weer. Groetjes Violet! Milo en Elsa
Ria uit Zandvoort heeft geschreven op 24 juni 2020 om 11:16
Wat de treffende reading. Hier kunnen we echt wat mee . Het gaat al beter met ons. We gaan ook zeker naar Larah haar achterhand laten kijken
Heel erg bedankt
Ervaringen klanten