Ervaringen cliënten

Vertel uw ervaring

 
 
 
 
 
 
 
 
Beste cliënt van Praktijk Havayah.
Veel cliënten hebben de moeite genomen om een reactie te geven op de vraag of ze tevreden zijn geweest met hun (reading, healing, kaartlegging, e.a.) consult.
Ik zou het waarderen als u uw ervaring hier wilt delen. Ik leer van uw reacties en kan zo mijn diensten steeds verbeteren.

Warme groet Angela van der Ploeg.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, maar je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
121 berichten.
Marie-Louise uit Almere schreef op 2 februari 2018 om 7:37 pm:
De reading van Angela was spot-on. Genoeg om mee aan de gang te gaan. Omdat de feiten zo goed kloppen heb ik ook zeker vertrouwen in de conclusie en tips die ik heb meegekregen.
Esmee uit Huissen schreef op 9 januari 2018 om 5:00 pm:
Wat een mooie herkenbare reading. De adviezen en tips die ik kreeg waren uiteraard bruikbaar. Echter nu aan mij om ze uit te voeren. Dank angela en de engelen voor deze herkenbare reading. Liefs, Esmee
Els uit Brummen schreef op 21 december 2017 om 7:28 pm:
Ik heb een Reading laten doen door Angela voor mijn Roemeense hond. Het was emotioneel om het te lezen, want het is zo waar! Ik herken hem er in, maar ook wel mijzelf. Ik kreeg goed advies wat te doen om verder met hem te komen en om hem beter te begrijpen! Heel fijn, binnenkort wil ik ook een Reading met ons Spaans dametje...
Bedankt Angela! 😘
Sylvi uit Amsterdam schreef op 26 november 2017 om 7:05 pm:
Beste Angela, Ik heb 3 dagen geleden je fotoreading ontvangen. Het lezen er van vond ik én confronterend én direct kreeg ik er een blij gevoel van: herkenbaar. Ik kan er veel mee. het inspireert me om mijn weg te kiezen en minder streng voor me zelf te zijn. Er staat zo veel in dat ik de komende tijd het vaker zal lezen. Angela, enorme dank voor je heel uitgebreide reading, er is een luikje open gegaan. ☀️
Jacqueline uit Deventer schreef op 20 oktober 2017 om 2:23 pm:
Ik vroeg Angela een persoonlijke tarotkaart reading over een dilemma waar ik erg mee worstelde. Treffend! Wat was dit een mooie en uitgebreide reading! Bevestigde precies de keuze die ik inmiddels had gemaakt. Als steun kon ik deze kaartreading heel goed gebruiken. Angela je bent echt goed!
Ervaringen cliënten