Cookiebeleid

Welke cookies plaatsen wij?

Onze website maakt gebruik van cookies, waarmee technische informatie wordt opgeslagen. Cookies zijn kleine informatiebestanden die een website op uw apparaat achterlaat, waarmee uw activiteiten binnen onze website gevolgd worden. Het betreft bijvoorbeeld:

  • het IP-adres van de bezoeker;
  • de datum en tijd van het bezoek;
  • de URL van de verwijzende site (de site waarvan de bezoeker afkomstig is);
  • de op onze website bezochte pagina‘s;
  • Technische informatie over de gebruikte browser (type en versie, besturingssysteem, etc.).

Technische informatie en cookies worden door ons gebruikt om uw bezoek op de website te vergemakkelijken en de prestaties en gebruikerservaring van de website te optimaliseren. Cookies kunnen zowel door de Praktijk Havayah zelf worden geplaatst als door andere partijen met wie de Praktijk Havayah samenwerkt. Hieronder vind u een overzicht van soorten cookies die geplaatst worden via de website van de Praktijk Havayah:

Functionele cookies
Wij plaatsen cookies die noodzakelijk zijn om de website naar behoren te laten functioneren en een gevraagde dienst te leveren. Deze cookies worden gebruikt om bepaalde gebruikers- en voorkeursinstellingen te bewaren, eventuele inloggegevens op te slaan en om het gebruikersgemak van de website te optimaliseren.

Analytische cookies
Praktijk Havayah maakt gebruik van analytische cookies, zoals de cookies van Google Analytics, waarmee informatie wordt verzameld over het gebruik van de website. Hiermee wordt o.a. het aantal websitebezoekers, de bezochte pagina’s en duur van hun verblijf vastgelegd. De verzamelde gegevens worden gebruikt om de dienstverlening te verbeteren en de inhoud van de website optimaal af te stemmen op de wensen en de behoeften van de gebruikers.

Praktijk Havayah heeft voor het gebruik van Google Analytics een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat de cookies van Google Analytics op de meest privacy vriendelijke manier zijn ingesteld. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om via Praktijk Havayah verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Tracking- of advertentiecookies
Tracking cookies zijn cookies die gegevens verzamelen over het (internet) gedrag van de gebruiker van de website. Deze tracking cookies worden gebruikt om de gebruiker optimaal gebruik te kunnen laten maken van onze website. Zo worden deze cookies gebruikt om informatie over het bezoek vast te leggen zodat relevante informatie bij een volgend bezoek voor het gemak van de gebruiker kan worden gebruikt door bijvoorbeeld het al invullen van formulieren of aanbieden van advertenties die passen bij het (zoek)profiel van de gebruiker.

Onze specifieke cookies
Naam: _ga / _gat / _gid / _gat_UA-8254186-2 (UA-8254186-9 voor Praktijk Havayah Informatief)
Doel: met deze cookies van Google Analytics meten we hoe de website wordt gebruikt en waar vandaan bezoekers op de website zijn gekomen. Deze informatie wordt gebruikt om de website te optimaliseren. Het IP adres van elke bezoeker wordt geanonimiseerd.
Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie voor andere doeleinden te gebruiken, zoals andere Google diensten. De informatie is wel toegankelijk voor Google en zal door hen aan derden worden verstrekt, indien Google daartoe wettelijk wordt verplicht. Wij hebben hier geen invloed op.
Opslagperiode: _ga: 2 jaar / _gat en _gid: 1 dag / _gat_UA-8254186-2: 10 minuten (idem voor UA-8254186-9 voor Praktijk Havayah Informatief)

Webshop WooCommerce Cookies
Om winkelwagengegevens bij te houden maakt WooCommerce gebruik van 3 cookies:
wocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
wp_woocommerce_session_

De eerste twee cookies bevatten informatie over de winkelwagen als geheel en helpt WooCommerce te weten wanneer de winkelwagengegevens veranderen. De laatste cookie (wp_woocommerce_session_) bevat een unieke code voor elke klant, zodat deze weet waar de kargegevens van elke klant in de database te vinden zijn. Er wordt geen persoonlijke informatie opgeslagen in deze cookies.

WordPress
PHPSESSID: WordPress installeert de PHPSESSID cookie op het moment wanneer iemand op de site komt. Met behulp van een sessie cookie houdt WordPress bij welke pagina’s je met dit bezoek hebt bekeken. Deze cookie wordt automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Social media
Op onze website kunt u informatie via social media delen, via de aanwezige social media knoppen. Via deze knoppen kunnen de betreffende social media cookies plaatsen. Op het gebruik door die partijen hebben wij geen invloed. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de verstrekking van gegevens die op deze manier worden verkregen. Op dit gebruik zijn het privacybeleid en de algemene voorwaarden van de betreffende social media van toepassing.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doeleinde van de verwerking, tenzij dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke bewaarplicht.

Recht op inzage, correctie, verzet en verwijdering
U kunt altijd inzage vragen in uw persoonsgegevens, deze laten corrigeren of verwijderen. Heb u bezwaar tegen verwerking van uw persoonsgegevens of wilt u niet langer informatie van Praktijk Havayah ontvangen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Indien u niet tevreden bent over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken dan kunt u een klacht indienen bij onze klachtencoördinator (zie onderaan) en/of bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe beveiligen we uw persoonsgegevens?
Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens uiterst serieus en nemen passende fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Wijzigingen

Wij kunnen ons privacybeleid wijzigen. Wijzigingen in ons privacybeleid zullen wij aanpassen in dit privacy statement. We adviseren daarom om met regelmaat ons actuele privacy statement te bestuderen ten aanzien van wijzigingen.

Vragen, opmerkingen, klachten
Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt naar aanleiding van dit cookiebeleid, privacybeleid of over de wijze waarop de Praktijk Havayah omgaat met jouw persoonsgegevens, dan kun je per e-mail contact met ons opnemen via info@Praktijk Havayah.nl.